Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mc pocahontas Songtekst: malandro broxa

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mc pocahontas - malandro broxa ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van malandro broxa? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mc pocahontas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mc pocahontas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals malandro broxa .

Origineel

Eu já sentei rebolando. Eu já chamei o seu nome. Tu saiu com a pocahontas e não fez papel de homem. Subo e desço rebolando. Tu não dá sinal de vida. Ainda quer meter bronca que comeu minha amigas. Vou te dar o papo tu vai ver como é que é. Malandro é malandro e mané é mané. Eu fiquei de quatro,o bicho não ficou em pé. Eu vou explanar agora o broxa que tu é. Eu vou explanar agora o broxa que tu é. Eu já tô ligada,tu é mesmo uma rocha. É mais conhecido como o malandro broxa. É mais conhecido como o malandro broxa. É mais conhecido como o malandro broxa (2 vezes)

 

Vertaling

Ik heb gezeten en me omgedraaid. Ik heb je naam geroepen. Je ging uit met Pocahontas en speelde niet op de man. Ik rol op en neer. Je geeft geen teken van leven. Je wilt me nog steeds vertellen dat je mijn vrienden hebt geneukt. Ik zal je het gesprek geven je zult zien hoe het is. Ondeugend is ondeugend en manen is manen. Ik was op handen en voeten, het insect bleef niet staan. Ik zal je nu de klootzak uitleggen die je bent. Ik zal nu uitleggen wat een lul je bent. Ik ben al verbonden, je bent een rots. Het is beter bekend als de ondeugende broxa. Het is beter bekend als de ondeugende broxa. Het is beter bekend als de ondeugende broxa (2 keer)