Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mc princesa e plebeu Songtekst: estrela de tv

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mc princesa e plebeu - estrela de tv ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van estrela de tv? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mc princesa e plebeu! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mc princesa e plebeu en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals estrela de tv .

Origineel

Quero essa menina. Ela é minha amada. Linda como estrela de TV. Ela me fascina. Mas está bolada. E agora o que é que eu vou fazer. Princesa:. Tudo falsidade. Nada era verdade. Perdi muito tempo com você. Só brincou comigo. Ta arrependido. Só que eu não quero mais sofrer. Já to decidida sai da minha vida. É melhor tentar me esquecer. Agora já é tarde, fui sua metade.. Você acabou de me perder. Plebeu:. Tudo o que eu mais quero. É só te namorar. Mas você não quer acreditar. Já tentei de tudo pra te ver feliz. Ouve o que o meu coração te diz. Quero essa menina. Ela é minha amada. Linda como estrela de TV. Ela me fascina. Mas está bolada. E agora o que é que eu vou fazer. Tudo falsidade...... By MC Grasii e Dj Laranja *Te amo*

 

Vertaling

Ik wil dat meisje. Ze is mijn baby. Schitterend als een TV ster. Ze fascineert me. Maar ze is boos. Wat moet ik nu doen. Prinses. Allemaal nep. Niets was waar. Ik heb te veel tijd met jou verspild. Je speelde alleen met mij. Het spijt je. Maar ik wil niet meer lijden. Ik heb besloten om uit mijn leven te stappen. Je kunt beter proberen me te vergeten. Het is nu te laat, ik was jouw helft. Je bent me net kwijt. Plebeian. Alles wat ik meer wil dan wat dan ook. is gewoon om met je uit te gaan. Maar je wilt me niet geloven. Ik heb alles geprobeerd om je gelukkig te maken. Luister naar wat mijn hart je zegt. Ik wil dit meisje. Ze is mijn baby. Schitterend als een TV ster. Ze fascineert me. Maar ze is boos. En wat ga ik nu doen. Alle nep...... Door MC Grasii en Dj Laranja *I love you*