Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mc romeu Songtekst: nobre vagabundo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mc romeu - nobre vagabundo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nobre vagabundo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mc romeu! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mc romeu en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nobre vagabundo .

Origineel

Mc Romeu - Nobre vagabundo(Rainha). . Você sempre me avisou. amor larga isso tudo e vamos viver. quantas vezes já chorou. pedindo de joelhos pra Deus me proteger. na vida louca é assim. parto pro tudo ou nada sem saber se volto. só tenho você por mim. então não me abandona amor eu te imploro. nosso amor é verdadeiro. e forte o bastante pra suportar a distancia. e algum tempo longe. não quero que vá me visitar naquele lugar. não importa. prisao perpetua é a morte eu volto sim. você é a parte boa que existe em mim. segure a onda amor rainha. porfavor não chora. hoje eu perdi. meu bem eu rodei. mas troquei foi tiro a reveria. armaram pra mim. quem foi eu não sei. me entreguei pra te rever. um dia. meu bem eu rodei mas troquei. foi tiro a reveria. sempre que eu caí eu me levantei. me entreguei pra te rever um dia. Um dia eu volto e te faço mais feliz do mundo. rainha sou e sempre vou ser. seu nobre vagabundo

 

Vertaling

Ik weet niet zeker of ik ooit nog zal leven. Je hebt me altijd gewaarschuwd. liefde laat dit alles los en laten we leven. hoe vaak heb je gehuild. smekend op je knieën voor God om me te beschermen. in het gekke leven is het zo. ik ga voor alles of niets zonder te weten of ik terug kom. ik heb alleen jou voor mij. dus laat me niet in de steek liefde ik smeek je. onze liefde is waar. en sterk genoeg om de afstand te doorstaan. en een tijdje weg. ik wil niet dat je me op die plek opzoekt. Het maakt niet uit. Gevangenis voor het leven is de dood. Ik kom terug. Jij bent het goede deel van mij. Hou de golf vast, liefste, koningin. Huil alsjeblieft niet. Vandaag heb ik verloren. Ik ben er geweest. Maar ik ben veranderd. Ik ben erin geluisd. Ik weet niet wie het was. Ik heb mezelf gegeven om je weer te zien. Op een dag. Ik ben er geweest, maar ik ben veranderd. Ik ben erin geluisd. Ik heb mezelf gegeven om je weer te zien. Op een dag kom ik terug en maak je gelukkiger in de wereld. Koningin ben ik en zal ik altijd zijn. je edele schooier