Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mc wc Songtekst: gata

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mc wc - gata ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gata? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mc wc! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mc wc en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gata .

Origineel

Gata gata. Gata eu estou com saudades volta pra mim. Estou carente sozinho não me deixe assim. Não não me deixe assim não me deixe assim. Não me deixe assim. Esqueça o passado e pense no meu amor. Te quero de volta e volta por favor. Venha me da alegria e prazer o amor só é bom. Quando é feito com você eu tenho certeza. Não tente esconder você me ama eu sei disso. Porque os seus olhos brilham sempre para mim. Gata eu estou com saudades volta pra mim. Estou carente sozinho não me deixe assim. Não não me deixe assim não me deixe assim. Não me deixe assim. Gata eu estou com saudades volta pra mim. Estou carente sozinho não me deixe assim. Não não me deixe assim não me deixe assim. Não me deixe assim. Você faz um charme e até diz que não. Que não da mais acabou a razão. Não a motivo pra continuar. O sonho acabou eu devo acorda. Os momentos marcantes não da pra esquecer. As melhores emoções eu tive com você. Nada se compara a nossa relação. Por você até hoje eu sinto uma tremenda paixão. O que posso fazer para te reconquistar. quero beijar a sua boca e volta te namora. gata esta canção foi feita pra você. com todo dedicação quero vê você aprender. Gata eu estou com saudades volta pra mim. Estou carente sozinho não me deixe assim. Não não me deixe assim não me deixe assim. Não me deixe assim 2x.. Esqueça o passado e pense no meu amor. Te quero de volta e volta por favor. Venha me da alegria e prazer o amor só é bom. Quando é feito com você eu tenho certeza. Não tente esconder você me ama eu sei disso. Porque os seus olhos brilham sempre para mim. Gata eu estou com saudades volta pra mim. Estou carente sozinho não me deixe assim. Não não me deixe assim não me deixe assim. Não me deixe assim 2x.

 

Vertaling

Gata gata. Kat ik mis je kom terug naar mij. Ik ben behoeftig helemaal alleen laat me niet zo achter. Laat me niet zo achter, laat me niet zo achter. Laat me niet zo achter. Vergeet het verleden en denk aan mijn liefde. Ik wil je terug. Kom terug, alsjeblieft. Kom geef me vreugde en plezier liefde is alleen goed. Als het met je gedaan is, ben ik er zeker van. Probeer niet te verbergen dat je van me houdt, ik weet het. Omdat je ogen altijd schitteren voor mij. Meisje ik mis je kom terug naar mij. Ik ben behoeftig helemaal alleen laat me niet zo achter Laat me niet zo achter, laat me niet zo achter. Laat me niet zo achter. Shawty, ik mis je. Kom terug naar mij. Ik ben behoeftig helemaal alleen laat me niet zo achter. Laat me niet zo achter, laat me niet zo achter. Laat me niet zo achter. Je charmeert me en zegt zelfs nee. Geen reden meer om door te gaan. Er is geen reden om door te gaan. De droom is voorbij, ik moet wakker worden. De bepalende momenten die ik niet kan vergeten. De beste emoties die ik met jou had. Niets is te vergelijken met onze relatie. Voor jou voel ik tot vandaag een enorme passie. Wat kan ik doen om je terug te winnen. Ik wil je mond kussen en weer met je uitgaan. Dit lied is voor jou gemaakt. Met alle toewijding wil ik je zien leren. Ik mis je, schatje, kom terug bij me. Ik ben behoeftig helemaal alleen laat me niet zo achter. Laat me niet zo achter, laat me niet zo achter. Laat me niet zo achter, 2x... Vergeet het verleden en denk aan mijn liefde. Ik wil je terug. Kom terug, alsjeblieft. Kom geef me vreugde en plezier liefde is alleen goed. Als het met je gedaan is, ben ik er zeker van. Probeer niet te verbergen dat je van me houdt, ik weet het. Omdat je ogen altijd schitteren voor mij. Meisje ik mis je kom terug naar mij. Ik ben behoeftig helemaal alleen laat me niet zo achter Laat me niet zo achter, laat me niet zo achter Laat me niet zo achter, 2x.