Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mc wm Songtekst: fuleragem

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mc wm - fuleragem ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fuleragem? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mc wm! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mc wm en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fuleragem .

Origineel

Haha, eita. Eita danadinha. Eai Dj caçula sentiu?. Cheirinho de sucesso. E o Wm lança nova. E vai pra todas as meninas. As que é braba de verdade, vem na coreografia. Vai só de sacanagem, vem na fuleragezinha. Vai só de sacanagem, vem na fuleragezinha. Vai só de sacanagem, vem na fuleragezinha. Quando eu manda tu vai pra baixo. Se eu pedir tu vai pra cima. Quando eu manda tu vai pra baixo. Se eu pedir tu vai pra cima. Vai bunda pra baixo. Vai bunda pra cima. Vai bunda pra baixo. Vai bunda pra cima. Vai bunda pra baixo. Vai bunda pra cima. Vai bunda pra baixo. Vai bunda pra cima. Agora é tudo com o Dj. Vamo da uma aceleradinha

 

Vertaling

Haha, eita. Holy shit. Hé, jonge DJ, voelde je dat? Ik ruik succes. En Wm heeft een nieuwe. En het is voor alle meisjes. De echte hardcore, komen naar de choreografie. Je bent een echte trut, je bent een echte trut, je bent een echte trut. Ik ben een echte trut, ik ben een echte trut, ik ben een echte trut. Ik ben een echte teef, ik ben een echte teef, ik ben een echte teef, ik ben een echte teef Als ik het zeg, ga je naar beneden. Als ik het je vraag, ga je naar boven. Als ik het zeg, ga je naar beneden. Als ik het je vraag, ga je naar boven. Ga kont naar beneden. Ga kont omhoog. Ga kont naar beneden. Ga kont omhoog. Ga kont naar beneden. Ga kont omhoog. Ga kont naar beneden. Ga kont omhoog. Nu is het allemaal aan de DJ. Laten we het een beetje opvoeren