Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mcfly Songtekst: silence of the city (danny jones solo)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mcfly - silence of the city (danny jones solo) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van silence of the city (danny jones solo)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mcfly! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mcfly en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals silence of the city (danny jones solo) .

Origineel

It was Tuesday afternoon,. I got home from work quite soon,. I turned on the tv and,. What did I see?. I saw World War Three,. Staring back at me,. I thought I might wake up to reality,. There wasn’t gonna be,. Yeah,. And all I could see was,. This horrific tragedy.. In the Silence Of The City,. No mobile phones ring,. In the Silence Of The City,. You cannot hear a thing,. In the Silence Of The City,. The smiles are washed away,. In the Silence Of The City,. There’s nothing left to say.. And New York, New York,. So good they named you twice,. The city that never sleeps,. Do you believe your eyes?. If I dissected war,. Big apple is eaten to the core,. And two tall towers,. Crumble to the floor,. And Manhattan isn’t there,. It’s there no more!. In the Silence Of The City,. No mobile phones ring,. In the Silence Of The City,. You cannot hear a thing,. In the Silence Of The City,. The smiles are washed away,. In the Silence Of The City,. There’s nothing left to say.. And hardened New York cops,. With tears in their eyes,. Tired & worn ou. And hardened New York cops,. With tears in their eyes,. Tired & worn out fire-fighters,. Hoping to hear cries,. And emergency & medics,. Overcome by exhaustion,. And all rescue workers,. Filled with deep emotion.. In the Silence Of The City,. No mobile phones ring,. In the Silence Of The City,. You cannot hear a thing,. In the Silence Of The City,. The smiles are washed away,. In the Silence Of The City,. There’s nothing left to say.. The eleventh of September,. Two thousand & one,. The world trade centre,. And the U.S. Pentagon,. These pictures that we see,. Almost defies belief,. On the streets of New York City,. People are hit by sheer grief.. In the Silence Of The City,. No mobile phones ring,. In the Silence Of The City,. You cannot hear a thing,. In the Silence Of The City,. The smiles are washed away,. In the Silence Of The City,. There’s nothing left to say.. The New York City skyline,. We all admired before,. The tall twin towers,. Simply are there no more.. In the Silence Of The City,. In the Silence Of The City,. In the Silence Of The City,. In the Silence Of The City,. In the Silence Of The City,. In the Silence Of The City,. In the Silence Of The City,. In the Silence.

 

Vertaling

Het was dinsdagmiddag. Ik kwam vrij snel thuis van het werk,. Ik zette de tv aan en... Wat zag ik? Ik zag de Derde Wereldoorlog... Die naar me terug staarde. Ik dacht dat ik wakker zou worden in de realiteit... Die zou er niet zijn... Jawel... En alles wat ik kon zien was... Deze afschuwelijke tragedie... In de stilte van de stad... Geen mobiele telefoons rinkelen... In de stilte van de stad... Je hoort niets. In de stilte van de stad... De glimlach wordt weggespoeld... In de stilte van de stad... valt er niets meer te zeggen... En New York, New York... Zo goed dat ze je twee keer vernoemen... De stad die nooit slaapt. Geloof jij je ogen? Als ik oorlog zou ontleden... Big apple is opgegeten tot in de kern,,. En twee hoge torens... Brokkelen af tot op de grond... En Manhattan is er niet meer... Het is er niet meer! In de stilte van de stad... Geen mobiele telefoons rinkelen... In de stilte van de stad... Hoor je niets. In de stilte van de stad... De glimlach wordt weggespoeld... In de stilte van de stad... valt er niets meer te zeggen... En geharde New Yorkse agenten... Met tranen in hun ogen... Vermoeid en versleten. En geharde New Yorkse agenten... Met tranen in hun ogen. Vermoeide en uitgeputte brandweermannen. Hopend om kreten te horen. En hulpdiensten en medici. Overmand door uitputting,. En alle reddingswerkers. Gevuld met diepe emotie... In de stilte van de stad... Geen mobiele telefoons rinkelen... In de stilte van de stad... Hoor je niets. In de stilte van de stad... De glimlach wordt weggespoeld... In de stilte van de stad... Is er niets meer te zeggen... De elfde september. Tweeduizend en één... Het World Trade Center... En het Pentagon van de V.S... Deze beelden die we zien... tarten bijna het geloof,. In de straten van New York City... Mensen worden getroffen door pure rouw... In de stilte van de stad... Geen mobiele telefoons rinkelen... In de stilte van de stad... Hoor je niets. In de stilte van de stad... De glimlach wordt weggespoeld... In de stilte van de stad... valt er niets meer te zeggen... De skyline van New York... We hebben het allemaal al eens bewonderd. De hoge tweelingtorens... Zijn er gewoon niet meer... In de stilte van de stad... In de stilte van de stad... In de stilte van de stad... In de stilte van de stad. In de stilte van de stad. In de stilte van de stad. In de stilte van de stad. In de Stilte.