Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mcfly Songtekst: the winner takes it all

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mcfly - the winner takes it all ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the winner takes it all? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mcfly! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mcfly en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the winner takes it all .

Origineel

I don't wanna talk. About the things we've gone through. Though it's hurting me. Now it's history. I've played all my cards. And that's what you've done too. Nothing more to say. No more ace to play. The winner takes it all. The loser has to fall. Beside the destiny. That's a destiny. I was in your arms. Thinking I'd belong there. I figured it made sense. Building me a fence. Building me a home. Thinking I'd be strong there. But I was a fool. Playing by the rules. The gods may throw a dice. Their minds as cold as ice. And someone way down here. Loses someone dear. The winner takes it all. The loser has to fall. It's simple and it's plain.. Why should I complain.. But tell me does he kiss. Like I used to kiss you?. Does it feel the same. When he calls your name?. Somewhere deep inside. You must know I miss you. But what can I say. Rules must be obeyed. The judges will decide. The likes of me abide. Spectators of the show. Always staying low. The game is on again. A lover or a friend. A big thing or a small. The winner takes it all. I don't wanna talk. If it makes you feel sad. And I understand. You've come to shake my hand. I apologize. If it makes you feel bad. Seeing me so tense. No self-confidence. But you see. The winner takes it all. The winner takes it all. Oh, the winner takes it all. The winner takes it all, yeah

 

Vertaling

Ik wil niet praten. Over de dingen die we hebben meegemaakt. Hoewel het me pijn doet. Nu is het geschiedenis. Ik heb al mijn kaarten uitgespeeld. En dat heb jij ook gedaan. Niets meer te zeggen. Geen aas meer te spelen. De winnaar neemt alles. De verliezer moet vallen. Naast het lot. Dat is een lot. Ik lag in je armen. Ik dacht dat ik daar thuishoorde. Ik dacht dat het logisch was. Een hek voor me bouwen. Een thuis voor me bouwen. Denkend dat ik daar sterk zou zijn. Maar ik was een dwaas. Volgens de regels spelen. De goden mogen dobbelen. Hun geesten zo koud als ijs. En iemand hier beneden. Verliest iemand dierbaar. De winnaar neemt alles. De verliezer moet vallen. Het is simpel en het is duidelijk... Waarom zou ik klagen... Maar vertel me, kust hij. Zoals ik jou vroeger kuste? Voelt het hetzelfde. Als hij je naam roept? Ergens diep van binnen. Je moet weten dat ik je mis. Maar wat kan ik zeggen. Regels moeten gehoorzaamd worden. De rechters zullen beslissen. Mensen zoals ik blijven. Toeschouwers van de show. Altijd laag blijven. Het spel is weer begonnen. Een minnaar of een vriend. Een groot ding of een kleine. De winnaar neemt alles. Ik wil niet praten. Als het je verdrietig maakt. En ik begrijp het. Je bent gekomen om mijn hand te schudden. Ik verontschuldig me. Als het je een slecht gevoel geeft. Om me zo gespannen te zien. Geen zelfvertrouwen. Maar ziet u. De winnaar neemt alles. De winnaar neemt alles. Oh, de winnaar krijgt alles. De winnaar krijgt alles, ja