Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mcfly Songtekst: transylvania

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mcfly - transylvania ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van transylvania? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mcfly! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mcfly en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals transylvania .

Origineel

Anne Boleyn she kept a tin. Which all her hopes and dreams were in. She plans to run away with him forever. (never to be seen again). Leaves a note and starts to choke. Can feel the lump that's in her throat. It's raining and she leaves her coat in silence. We're sorry but we disagree. The boy is vermin can't you see?. We'll drown your sins in misery. And rip him out of history. Chorus:. People marching to the drums. Every bodies having fun. To the sound of love. Ugly is the world we're on. If I'm right then prove me wrong. I'm stunned, to find a place I belong. Who is your lover?. (I couldn't tell). When hell freezes over?. That's when I'll tell. Who is your lover?. I couldn't tell, when will this stop?. Verse:. Racing, pacing in the dark. She's searching for a lonely heart. She finds him but his heart has stopped. She breaks down. We're sorry but Your Majesty. Refusing orders from the Queen. Results in a monstrosity. Remembers a voice and hears him sing. Chorus:. People marching to the drums. Every bodies having fun. To the sound of love. Ugly is the world we're on. If I'm right then prove me wrong. I'm stunned, to find a place I belong. Who is your lover?. I couldn't tell. When hell freezes over?. That's when I'll tell. Who is your lover?. I couldn't tell, when will this stop?. (instrumental break). People marching to the drums. Every bodies having fun. To the sound of love. (Ooooooh). Ugly is the world we're on. If I'm right then prove me wrong. I'm stunned to find a place we belong. [Tom]. Who is your lover?. [Danny]. I couldn't tell. [Tom]. When hell freezes over?. [Danny]. That's when I'll tell (Repeated x 4). [Dougie over the top]. (people marching to the drums). [Tom]. Who is your lover?. [Danny]. I couldn't tell. [Tom]. When hell freezes over?. [Danny]. That's when I'll tell. [Tom]. Who is your lover?. [Danny]. I couldn't tell. [Tom]. When hell freezes over?. [Danny]. That's when I'll tell (Repeated x 4). . I couldn't tell... (tell...). When will this stop?!

 

Vertaling

Anne Boleyn hield een blikje bij. Waar al haar hoop en dromen in zaten. Ze is van plan om voor altijd met hem weg te lopen. (om nooit meer gezien te worden). Laat een briefje achter en begint te stikken. Ze voelt de brok in haar keel. Het regent en ze laat haar jas in stilte achter. Het spijt ons, maar we zijn het oneens. De jongen is ongedierte, zie je dat niet? We zullen je zonden verdrinken in ellende. En hem uit de geschiedenis rukken. Refrein. Mensen marcheren op de trommels. Iedereen heeft plezier. Op het geluid van de liefde. Lelijk is de wereld waar we op zijn. Als ik gelijk heb, bewijs dan mijn ongelijk. Ik ben verbijsterd, om een plek te vinden waar ik thuishoor. Wie is je minnaar? (Ik kon het niet zeggen). Als de hel bevriest? Dan zal ik het vertellen. Wie is je minnaar? Ik zou het niet kunnen zeggen, wanneer zal dit stoppen?. Vers:. Racen, ijsberen in het donker. Ze is op zoek naar een eenzaam hart. Ze vindt hem, maar zijn hart is gestopt. Ze breekt af. Het spijt ons, maar Uwe Majesteit. Orders van de koningin weigeren. Resulteert in een gedrocht. Herinnert zich een stem en hoort hem zingen. Refrein. Mensen marcheren op de trommels. Alle lichamen hebben plezier. Op het geluid van de liefde. Lelijk is de wereld waar we op zijn. Als ik gelijk heb, bewijs dan mijn ongelijk. Ik ben verbijsterd, om een plek te vinden waar ik thuishoor. Wie is je minnaar? Dat kan ik niet zeggen. Als de hel bevriest? Dan zal ik het vertellen. Wie is je minnaar? Ik zou het niet weten, wanneer zal dit stoppen?. (instrumentale pauze). Mensen marcheren op de drums. Alle lichamen hebben plezier. Op het geluid van de liefde. (Ooooooh). Lelijk is de wereld waar we op zijn. Als ik gelijk heb, bewijs dan mijn ongelijk. Ik ben verbijsterd om een plek te vinden waar we thuishoren. Wie is je geliefde? Wie is je minnaar? Ik zou het niet weten. Dat kan ik niet zeggen. Als de hel bevriest? Als de hel bevriest? Dan vertel ik het. Dat is wanneer ik het zal vertellen (Herhaald x 4). Dougie over de top. (mensen marcheren op de drums). Wie is je minnaar? Wie is je minnaar? Ik zou het niet weten. Ik zou het niet weten. Als de hel bevriest? Als de hel bevriest? Dan vertel ik het. Dat is wanneer ik het zal vertellen. Wie is je minnaar? Wie is je minnaar? Wie is je minnaar? Dat kan ik niet zeggen. Als de hel bevriest? Als de hel bevriest? Dan vertel ik het. Dat is wanneer ik het zal vertellen (Herhaald x 4). . Ik zou het niet kunnen zeggen... (vertellen...). Wanneer zal dit stoppen?!