Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: me first and the gimme gimmes Songtekst: danny's song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: me first and the gimme gimmes - danny's song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van danny's song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van me first and the gimme gimmes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van me first and the gimme gimmes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals danny's song .

Origineel

People smile and tell me I'm the lucky one, and we've just begun, Think I'm gonna have a son. He will be like she and me, as free as a dove, conceived in love, Sun is gonna shine above. Even though we ain't got money, I'm so in love with ya honey, Everything will bring a chain of love. In the morning when I rise, you bring a tear of joy to my eyes, Tell me everything is gonna be alright. Pisces, Virgo rising is a very good sign, strong and kind, And the little boy is mine. Now I see a family where there once was none, now we've just begun, Yeah, we're gonna fly to the sun. Even though we ain't got money, I'm so in love with ya honey, Everything will bring a chain of love. In the morning when I rise, you bring a tear of joy to my eyes, Tell me everything is gonna be alright Love the girl who holds the world in a paper cup, come on and drink it up, Love her and she'll bring you luck. And if you find she helps your mind, better take her home, Don't you live alone, try to earn what lovers own. Even though we ain't got money, I'm so in love with ya honey, Everything will bring a chain of love. In the morning when I rise, you bring a tear of joy to my eyes, Tell me everything is gonna be alright

 

Vertaling

Mensen glimlachen en zeggen dat ik de gelukkige ben, en dat we nog maar net begonnen zijn, Ik denk dat ik een zoon krijg. Hij zal zijn zoals zij en ik, zo vrij als een duif, verwekt in liefde, De zon zal erboven schijnen. Ook al hebben we geen geld, ik ben zo verliefd op je, schat, Alles zal een ketting van liefde brengen. In de ochtend als ik opsta, breng je een traan van vreugde in mijn ogen, Zeg me dat alles goed komt. Vissen, Maagd rijzende is een zeer goed teken, sterk en vriendelijk, En de kleine jongen is van mij. Nu zie ik een familie waar er eens geen was, nu zijn we net begonnen, Ja, we gaan naar de zon vliegen. Ook al hebben we geen geld, ik ben zo verliefd op je, schat, Alles zal een ketting van liefde brengen. In de ochtend als ik opsta, breng je een traan van vreugde in mijn ogen, Tell me everything is gonna be alright Love the girl who holds the world in a paper cup, come on and drink it up, Hou van haar en ze zal je geluk brengen. En als je merkt dat ze je geest helpt, kun je haar beter mee naar huis nemen, Leef niet alleen, probeer te verdienen wat geliefden bezitten. Ook al hebben we geen geld, ik ben zo verliefd op je, schat, Alles zal een keten van liefde brengen. In de ochtend als ik opsta, breng je een traan van vreugde in mijn ogen, Tell me everything is gonna be alright