Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: me first and the gimme gimmes Songtekst: i sing the body electric

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: me first and the gimme gimmes - i sing the body electric ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i sing the body electric? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van me first and the gimme gimmes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van me first and the gimme gimmes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i sing the body electric .

Origineel

I sing the body electric I celebrate the me yet to come I toast to my own reunion When I become one with the sun And I'll look back on Venus, I'll look back on Mars I burn with the fire of ten million stars And in time, and in time we will all be stars [Chorus] I sing the body electric I glory in the glow of rebirth Creating my own tomorrow When I shall embody the earth And I'll serenade Venus, I'll serenade Mars I'll burn with the fire of ten million stars And in time, and in time we will all be stars [Chorus]

 

Vertaling

Ik zing het lichaam elektrisch Ik vier de ik die nog moet komen Ik toost op mijn eigen hereniging als ik één word met de zon En ik zal terugkijken op Venus, ik zal terugkijken op Mars Ik brand met het vuur van tien miljoen sterren En mettertijd, en mettertijd zullen we allemaal sterren zijn [refrein] Ik zing het lichaam elektrisch Ik glorieer in de gloed van wedergeboorte Mijn eigen morgen creërend Wanneer ik de aarde zal belichamen En ik zal een serenade brengen aan Venus, ik zal een serenade brengen aan Mars Ik zal branden met het vuur van tien miljoen sterren En mettertijd, en mettertijd zullen we allemaal sterren zijn [refrein]