Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: me first and the gimme gimmes Songtekst: karma chameleon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: me first and the gimme gimmes - karma chameleon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van karma chameleon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van me first and the gimme gimmes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van me first and the gimme gimmes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals karma chameleon .

Origineel

Desert loving in your eyes all the way If I listened to your lies would you say I'm a man without conviction I'm a man who doesn't know How to sell a contradiction You come and go, you come and go Karma Karma Karma Karma Karma Chameleon You come and go, you come and go Loving would be easy if your colors were like my dream Red, gold and green, red, gold and green Didn't hear your wicked words every day And you used to be so sweet I heard you say That my love was an addiction When we cling our love is strong When you go you're gone forever You string along, you string along Karma Karma Karma Karma Karma Chameleon You come and go, you come and go Loving would be easy if your colors were like my dream Red, gold and green, red, gold and green Every day is like survival You're my lover not my rival Every day is like survival You're my lover not my rival I'm a man without conviction I'm a man who doesn't know How to sell a contradiction You come and go, you come and go Karma Karma Karma Karma Karma Chameleon You come and go, you come and go Loving would be easy if your colors were like my dream Red, gold and green, red, gold and green Karma Karma Karma Karma Karma Chameleon You come and go, you come and go Loving would be easy if your colors were like my dream Red, gold and green, red, gold and green Karma Karma Karma Karma Karma Chameleon You come and go, you come and go Loving would be easy if your colors were like my dream Red, gold and green, red, gold and green Karma Karma Karma Karma Karma Chameleon You come and go, you come and go Loving would be easy if your colors were like my dream Red, gold and green, red, gold and green

 

Vertaling

Desert loving in your eyes all the way Als ik naar je leugens luisterde zou je zeggen Ik ben een man zonder overtuiging Ik ben een man die niet weet hoe een tegenstrijdigheid te verkopen Je komt en gaat, je komt en gaat Karma Karma Karma Karma Kameleon Je komt en gaat, je komt en gaat Houden van zou makkelijk zijn als je kleuren waren als mijn droom Rood, goud en groen, rood, goud en groen Ik hoorde je boze woorden niet elke dag En vroeger was je zo lief Ik hoorde je zeggen Dat mijn liefde een verslaving was Als we ons vastklampen is onze liefde sterk Als je gaat, ben je voor altijd weg Je sleept mee, je sleept mee Karma Karma Karma Karma Kameleon Je komt en gaat, je komt en gaat Houden van zou makkelijk zijn als je kleuren waren als mijn droom Rood, goud en groen, rood, goud en groen Elke dag is als overleven Je bent mijn minnaar, niet mijn rivaal Elke dag is als overleven Je bent mijn minnaar, niet mijn rivaal Ik ben een man zonder overtuiging Ik ben een man die niet weet hoe je een tegenstrijdigheid moet verkopen Je komt en gaat, je komt en gaat Karma Karma Karma Karma Kameleon Je komt en gaat, je komt en gaat Houden van zou makkelijk zijn als je kleuren waren als mijn droom Rood, goud en groen, rood, goud en groen Karma Karma Karma Karma Kameleon Je komt en gaat, je komt en gaat Liefhebben zou makkelijk zijn als jouw kleuren als mijn droom waren Rood, goud en groen, rood, goud en groen Karma Karma Karma Karma Kameleon Je komt en gaat, je komt en gaat Liefhebben zou makkelijk zijn als jouw kleuren als mijn droom waren Rood, goud en groen, rood, goud en groen Karma Karma Karma Karma Kameleon Je komt en gaat, je komt en gaat Liefhebben zou makkelijk zijn als jouw kleuren als mijn droom waren Rood, goud en groen, rood, goud en groen