Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: me first and the gimme gimmes Songtekst: o sole mio

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: me first and the gimme gimmes - o sole mio ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van o sole mio? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van me first and the gimme gimmes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van me first and the gimme gimmes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals o sole mio .

Origineel

Che bella cosa na jurnata 'e sole N'aria serena doppo na tempesta Pe' ll'aria fresca pare gia na festa Che bella cosa na jurnata 'e sole Ma n'atu sole Chiu bello, oje ne' O sole mio Sta 'nfronte a te O sole O sole mio Sta 'nfronte a te Sta 'nfronte a te Quanno fa notte e 'o sole se ne scenne Me vene quase 'na malincunia Sotto 'a fenesta toia restarria Quanno fa notte e 'o sole se ne scenne Ma n'atu sole Chiu bello, oje ne' O sole mio Sta 'nfronte a te O sole O sole mio Sta 'nfronte a te Sta 'nfronte a te Ma n'atu sole Chiu bello, oje ne' O sole mio Sta 'nfronte a te O sole O sole mio Sta 'nfronte a te Sta 'nfronte a te

 

Vertaling

Wat mooi om te zijn op een zonnige dag De lucht is helder na een storm In de frisse lucht voelt het als vakantie Wat een mooi iets is een zonnige dag Maar er is meer zon Het is een mooie dag. Mijn zon Het is recht voor je. Sunshine Mijn zon Sta voor u Sta voor je Als de zon ondergaat en de nacht valt Ik voel me een beetje ziek en moe Ik blijf onder je raam Als het nacht is en de zon ondergaat Maar er is een andere zon Dat is de zon. Mijn zon Het ligt voor je. Mijn zon Mijn zon Sta voor u Sta voor u Maar er is meer zon Dat lijkt er meer op. Mijn zon Sta voor mij Sunshine Mijn zon Sta voor u Sta voor je