Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: me first and the gimme gimmes Songtekst: on the road again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: me first and the gimme gimmes - on the road again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van on the road again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van me first and the gimme gimmes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van me first and the gimme gimmes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals on the road again .

Origineel

On the road again Just can't wait to get on the road again The life I love is making music with my friends And I cant wait to get on the road again On the road again Goin' places that I've never been Seein' things that I may never see again And I can't wait to get on the road again On the road again Like a band of gypsies we go down the highway We're the best of friends Insisting that the world keep turning our way And our way, is on the road again Just cant wait to get on the road again The life I love is making music with my friends And I cant wait to get on the road again

 

Vertaling

Weer op weg Ik kan niet wachten om weer op pad te gaan Het leven waar ik van hou is muziek maken met mijn vrienden En ik kan niet wachten om weer op pad te gaan Weer op weg Naar plaatsen gaan waar ik nog nooit geweest ben Dingen te zien die ik misschien nooit meer zal zien En ik kan niet wachten om weer op weg te gaan On the road again Als een groep zigeuners gaan we over de snelweg We zijn de beste vrienden We staan erop dat de wereld onze kant op blijft draaien And our way, is on the road again Just cant wait to get on the road again Het leven waar ik van hou is muziek maken met mijn vrienden And I cant wait to get on the road again