Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: me first and the gimme gimmes Songtekst: sloop john b.

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: me first and the gimme gimmes - sloop john b. ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sloop john b.? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van me first and the gimme gimmes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van me first and the gimme gimmes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sloop john b. .

Origineel

We come on the sloop John B Grandfather and me Around Nassau Town we did roam Drinking all night Got into a fight Well I feel so broke up, I wanna go home The first mate he got drunk Broke in the captains bunk The constable had to come and take him away Sheriff John Stone Why don't you leave me alone? Well I feel so broke up I wanna go home So hoist up the John B's sail See how the mainsail sets Call for the captain ashore Let me go home, let me go home I wanna go home I feel so broke up, I wanna go home The poor cook he caught the shits And threw away all my grits And then he took and ate up all of my corn Let me go home Why don't they let me go home? This is the worst trip I've ever been on

 

Vertaling

We komen op de sloep John B Grootvader en ik Rond Nassau Town zwierven we Drinken de hele nacht Got in a fight Nou ik voel me zo gebroken, ik wil naar huis De eerste stuurman werd dronken Brak in het kapiteins bed De agent moest komen om hem mee te nemen. Sheriff John Stone. Waarom laat je me niet met rust? Nou, ik voel me zo gebroken dat ik naar huis wil. Dus hijs het zeil van de John B's Kijk hoe het grootzeil gaat staan. Roep de kapitein aan wal Laat me naar huis gaan, laat me naar huis gaan Ik wil naar huis. Ik voel me zo gebroken, ik wil naar huis De arme kok kreeg de schijt En gooide al mijn grutten weg En toen nam hij en at al mijn maïs op Laat me naar huis gaan. Waarom laten ze me niet naar huis gaan? Dit is de ergste reis die ik ooit heb gemaakt.