Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: meat beat manifesto Songtekst: she's unreal

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: meat beat manifesto - she's unreal ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van she's unreal? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van meat beat manifesto! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van meat beat manifesto en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals she's unreal .

Origineel

Give me love, give me love so that I can kill. Kill, kill, kill, kill... Love me, love me, Give me love so that I can kill, She's, she's unreal Give me love so that I can kill, She's, she's unreal Give me love so that I can kill, She's, she's unreal Give me love so that I can kill, She's, she's unreal Love me, Love me, Give me love so that I can kill, She's, she's unreal Give me love so that I can kill, She's, she's unreal Give me love so that I can kill, She's, she's unreal Give me love so that I can kill, She's, she's unreal Give me love so that I can kill, She's, she's unreal Give me love so that I can kill, She's, she's unreal [people stuttering] Love me, You're unusual Love me, Unusual Love me, You're unusual Love me, Unusual Love me, You're unusual Love me,

 

Vertaling

Geef me liefde, geef me liefde, zodat ik kan doden. Dood, dood, dood, dood... Hou van me, hou van me, Geef me liefde zodat ik kan doden, Ze is, ze is onwerkelijk Geef me liefde zodat ik kan doden, Ze is, ze is onwerkelijk Geef me liefde zodat ik kan doden, Zij is, zij is onwerkelijk Geef me liefde zodat ik kan doden, Zij is, zij is onwerkelijk Hou van me, Hou van me, Geef me liefde zodat ik kan doden, Ze is, ze is onwerkelijk Geef me liefde zodat ik kan doden, Ze is, ze is onwerkelijk Geef me liefde zodat ik kan doden, Zij is, zij is onwerkelijk Geef me liefde zodat ik kan doden, Zij is, zij is onwerkelijk Geef me liefde zodat ik kan doden, Zij is, zij is onwerkelijk Geef me liefde zodat ik kan doden, Ze is, ze is niet echt [mensen stotteren] Hou van me, Je bent ongewoon Hou van me, Ongewoon Hou van me, Je bent ongewoon Hou van me, Ongewoon Hou van me, Je bent ongewoon Hou van me,