Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: meat puppets Songtekst: another moon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: meat puppets - another moon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van another moon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van meat puppets! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van meat puppets en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals another moon .

Origineel

All these nights have made me crazy I can't seem to come around Days of hiding in the sunshine Feeling nighttime's falling down Oh, I see another moon over me Oh, I see another moon over me All these lies have got me thinking Maybe this is just a thought Soon my ship of thoughts is sinking Slipping through the thinking knot Oh, I see another moon over me Oh, I see another moon over me Pulling back the veil are monkeys Hidden there are monkeys more Someone spills a jar of honey Sticky monkeys crawl the floor Oh, I see another moon over me Oh, I see another moon over me Oh, I see another moon over me Oh, I see another moon over me

 

Vertaling

Al deze nachten hebben me gek gemaakt Ik kan maar niet bij komen Dagen van verstoppen in de zon Feeling nighttime's falling down Oh, ik zie een andere maan boven me Oh, ik zie een andere maan boven me Al deze leugens hebben me aan het denken gezet Misschien is dit maar een gedachte Spoedig zinkt mijn schip van gedachten Glijdend door de denkknoop Oh, ik zie een andere maan boven mij Oh, ik zie een andere maan boven mij De sluier wordt weggetrokken door apen Verborgen zijn er nog meer apen Iemand morst een pot honing Kleverige apen kruipen over de vloer Oh, ik zie nog een maan boven mij Oh, ik zie nog een maan boven mij Oh, ik zie nog een maan boven mij Oh, ik zie nog een maan boven mij