Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: meat puppets Songtekst: i’m not you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: meat puppets - i’m not you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’m not you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van meat puppets! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van meat puppets en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’m not you .

Origineel

I'm not you no matter what you do No matter what you see I'll always be a chimpanzee You're not me no matter what you see The things I say and do should be of no concern to you The time-wire is bending in spaces unending In lights array In black-silver lining the blood rose is timing Its charmed decay I'm not you no matter what you do No matter what you see I'll always be the other me If frogs fell from the air I'd have to say I didn't care I'd have to put them down and move off to some frogless ground The time-wire is bending in spaces unending In lights array In black-silver lining the blood rose is timing Its charmed decay I'm not you no matter what you do No matter what you see I'll always be the other me You're not me no matter what you do The things I say and do should be of no concern to you Time-wire is bending in spaces unending In lights array In black-silver lining the blood rose is timing Its charmed decay The time-wire is bending in spaces unending In lights array In black-silver lining the blood rose is timing Its charmed decay

 

Vertaling

Ik ben jou niet, wat je ook doet Het maakt niet uit wat je ziet, ik zal altijd een chimpansee zijn Je bent mij niet, wat je ook ziet De dingen die ik zeg en doe zouden jou niets uit moeten maken De tijddraad buigt in oneindige ruimtes In een reeks lichten In zwart-zilveren voering is de bloedroos aan het timen Zijn betoverd verval Ik ben jou niet, wat je ook doet Het maakt niet uit wat je ziet, ik zal altijd de andere ik zijn Als kikkers uit de lucht vielen zou ik moeten zeggen dat het me niet kon schelen Ik zou ze neer moeten zetten en naar een kikkervrije grond gaan De tijddraad buigt in oneindige ruimtes In lichten array In zwart-zilveren voering de bloedroos is timing Zijn betoverd verval Ik ben jou niet, wat je ook doet Het maakt niet uit wat je ziet, ik zal altijd de andere ik zijn Je bent mij niet, wat je ook doet De dingen die ik zeg en doe zouden jou niets uit moeten maken Tijddraad buigt in ruimtes zonder einde In lichten array In zwart-zilveren voering de bloedroos is timing Zijn betoverd verval De tijdsdraad buigt in oneindige ruimtes In een reeks lichten In zwart-zilveren voering is de bloedroos aan het timen Zijn betoverd verval