Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: meat puppets Songtekst: she’s hot

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: meat puppets - she’s hot ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van she’s hot? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van meat puppets! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van meat puppets en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals she’s hot .

Origineel

She's hot I know It's good she told me so It's good she's not I will she knows I don't know what my name is I don't know anything at all Anything from A to Z If you remember me at all She's hot I know She's hot she told me so It's good she's not It's hot she knows I don't know what my name is I don't know anything at all I only know where she is I'll go If I could read the writing on the wall This is too much She's hot and it's so She is too much It's good I know I don't know what my name is I don't know anything at all Anything from A to Z I only know I'll answer when you call

 

Vertaling

Ze is heet, ik weet het. Het is goed dat ze het me verteld heeft. Het is goed dat ze het niet is. Ik zal het doen, ze weet het. Ik weet niet wat mijn naam is. Ik weet helemaal niets Alles van A tot Z Als je me al herinnert She's hot I know Ze is lekker, dat zei ze me Het is goed dat ze het niet is It's hot she knows Ik weet niet wat mijn naam is. Ik weet helemaal niets Ik weet alleen waar zij is en waar ik heen zal gaan. Als ik het schrift op de muur kon lezen Dit is te veel. Ze is heet en het is zo Ze is te veel. Het is goed dat ik het weet. Ik weet niet wat mijn naam is. Ik weet helemaal niets Alles van A tot Z Ik weet alleen dat ik zal antwoorden als je belt