Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mecano Songtekst: Hoy No Me Peudo Levantar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mecano - Hoy No Me Peudo Levantar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Hoy No Me Peudo Levantar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mecano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mecano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Hoy No Me Peudo Levantar .

Origineel

Hoy no me puedo levantar Hoy no me puedo levantar el fin de semana me dejó fatal toda la noche sin dormir bebiendo, fumando y sin parar de reír hoy no me puedo levantar nada me puede hacer andar no sé que es lo que debo hacer me duelen las piernas, me duelen los brazos, me duelen los ojos, me duelen las manos hoy no me puedo concentrar tengo la cabeza para reventar es la resaca del champagne burbujas que suben y después se van hoy no me levanto estoy que no ando hoy me quedo en casa ,guárdame la cama hay que ir al trabajo no me da la gana me duelen las piernas, me duelen los brazos, me duelen los ojos, me duelen las manos hoy no me puedo levantar nada me puede hacer andar hoy no me puedo levantar el fin de semana me dejó fatal toda la noche sin dormir bebiendo, fumando y sin parar de reír hoy no me puedo levantar (6x

 

Vertaling

Vandaag kan ik niet opstaan Vandaag kan ik niet opstaan voor het weekend het heeft me de hele nacht fataal achtergelaten zonder te slapen drinken, roken en lachen zonder te stoppen vandaag ik kan niet opstaan niets kan me laten lopen ik weet niet wat ik moet doen mijn benen doen pijn mijn armen, mijn ogen doen pijn, mijn handen doen pijn vandaag ik kan me niet concentreren ik moet mijn hoofd laten barsten het zijn de champagne kater bubbels die opstijgen en dan vertrekken ze vandaag ik sta niet op ik ga niet lopen vandaag ik blijf thuis, behalve de bed ik moet naar mijn werk Ik heb niet het gevoel dat mijn benen pijn doen, mijn armen doen pijn, mijn ogen doen pijn, mijn handen doen pijn vandaag ik kan niet opstaan niets kan me laten lopen vandaag ik kan niet opstaan voor het weekend de hele nacht fataal achtergelaten zonder te slapen, drinken, roken en lachen zonder te stoppen vandaag Ik kan niet opstaan (6x