Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: medeski, martin & wood Songtekst: julia

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: medeski, martin & wood - julia ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van julia? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van medeski, martin & wood! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van medeski, martin & wood en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals julia .

Origineel

Half of what I say is meaningless But I say it just to reach you, Julia. Julia, Julia, ocean child, calls me So I sing a song of love, Julia Julia, seashell eyes, windy smile, calls me So I sing a song of love, Julia. Her hair of floating sky is shimmering, glimmering In the sun Julia, Julia, morning moon, touch me So I sing a song of love, Julia. When I cannot sing my heart I can only speak my mind, Julia. Julia, sleeping sand, silent cloud, touch me So I sing a song of love, Julia. Hum hum hum hum, calls me So I sing a song of love, Julia, Julia, Julia.

 

Vertaling

De helft van wat ik zeg is zinloos Maar ik zeg het alleen om jou te bereiken, Julia. Julia, Julia, oceaan kind, roept me Dus zing ik een lied van liefde, Julia Julia, zeeschelpenogen, winderige glimlach, roept me Dus zing ik een lied van liefde, Julia. Haar haren van drijvende hemel glinsteren, glinsteren In de zon Julia, Julia, ochtend maan, raak me aan Dus zing ik een lied van liefde, Julia. Als ik mijn hart niet kan zingen Kan ik alleen mijn gedachten uitspreken, Julia. Julia, slapend zand, stille wolk, raak me aan Zo zing ik een lied van liefde, Julia. Hum hum hum hum, roept mij Dus zing ik een lied van liefde, Julia, Julia, Julia.