Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: medicine Songtekst: farther down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: medicine - farther down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van farther down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van medicine! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van medicine en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals farther down .

Origineel

It's a father down, something I never found. If you let me see I'll be quiet And try to hide that you're killing me. You aren't far away, but I'll break it. Up your back besides why Face it, if it doesn't matter underside. The earth is soft and brown, you'll always be my clown. Something in the way it's broken. A simple underside bespoke its mortal fear. Of falling out above

 

Vertaling

Het is een vader, iets wat ik nooit gevonden heb. Als je het me laat zien zal ik stil zijn En proberen te verbergen dat je me vermoordt. Je bent niet ver weg, maar ik zal het breken. Op je rug trouwens waarom Zie het onder ogen, als het niet uitmaakt onder. De aarde is zacht en bruin, je zult altijd mijn clown zijn. Iets in de manier waarop het is gebroken. Een eenvoudige onderkant besprak zijn doodsangst. Om er boven uit te vallen