Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: meek mill Songtekst: ya'll don't hear me (freestyle)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: meek mill - ya'll don't hear me (freestyle) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ya'll don't hear me (freestyle)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van meek mill! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van meek mill en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ya'll don't hear me (freestyle) .

Origineel

Yeah, philly in this bitch!. Loso waddup?. Check me. I from the city where the skinny niggas ride. Where a semi. 45 would make. The biggest niggas fold up, roll up. I done seen the realest niggas froze up. When that mack squeezing hollows leave your back. Leaking that, act decent if you want to. everytime I come through. Everybody whispering, talking what gon do. Hundred grand in straight cash. Make me put it on you and have. Your own homies tryna swarm you. I'm sworn to riding with this glock. 40. And I got it on, too. They tell me to put it down. But they don't know what I'm going through. Niggas playing checkers and it's chess. So what's a pawn to a king that got his money right?. You niggas on a hunger strike. When I was dead-broke, man. I used to grind a hundred a nights. A hundred day, selling white. I tell you it ain't nothing nice. I be going so hard, man I don't see my son at night. Baby mama bitching. I'm just trying to get my young'un right. Started with a dollar to a half a ticket. And I just signed my deal today. For all you rapping niggas. Money ain't a joke. You see me laughing niggas?. All my goonies they ain't talking, they just clapping niggas. You gonna think my dogg a roofer. brought a ladder with him. My other homie a mechanic, got his ratchet with him. And they shooting for real, they shooting to kill. I got some homies up state, they doing the wheel. I remember niggas shooting for dear life. 30 Years on us, cops pull with the red lights. We riding with them hammers. Know a couple young'uns that died before their grandma. I'm not trying to play with hammers. A lot of niggas fronted back when I was in the slammer. But now I got that paper in and I be going bananas. Like tony montana, nino. and the carter got me leaning even harder. With this nina in my cargoes. I can't meet 'em any farther. If the niggas want the work. Tell 'em meet me out north, 20-something in berks. Used to be with 50 niggas, 20 of 'em got murked. 20 Done turned pussy, the other 10 put in work. Yeah! I'm screaming "this is the life". If you ain't hooping then you whipping the white. They even hitting the pipe. I talked to 'em try to give them advice. Niggas get left, they wasn't living too right. Yea! Niggas get left, they wasn't living too right. Y'all don't really hear me tho

 

Vertaling

Ja, Philly in deze teef!. Loso waddup?. Controleer me. Ik kom uit de stad waar de skinny niggas rijden. Waar een semi. 45 zou maken. De grootste niggas vouwen op, rollen op. Ik heb de echtste negers zien bevriezen. Wanneer die mack holtes uit je rug knijpt. Dat lekken, fatsoenlijk doen als je wilt. Elke keer als ik langskom. Iedereen fluistert, praat over wat ik ga doen. Honderdduizend in contanten. Zorg dat ik het op je zet en heb. Je eigen vrienden proberen je te overvallen. Ik heb gezworen te rijden met deze Glock. 40. En ik heb hem ook om. Ze vertellen me om het neer te leggen. Maar ze weten niet wat ik doormaak. Negers spelen dammen en het is schaken. Wat is een pion voor een koning die zijn geld goed heeft? Jullie nikkers zijn in hongerstaking. Toen ik blut was, man. Ik maalde honderd per nacht. Honderd per dag, blanke verkopen. Ik zeg je dat het niet leuk is. Ik ga zo hard, man ik zie mijn zoon 's nachts niet. Baby mama zeurt. Ik probeer alleen maar om mijn jongen goed te krijgen. Begonnen met een dollar tot een half ticket. En ik heb net mijn deal getekend vandaag. Voor al jullie rappende negers. Geld is geen grap. Zie je me lachen, niggas? Al mijn gasten praten niet, ze klappen alleen maar. Je zal denken dat mijn maat een dakwerker is. Hij heeft een ladder bij zich. Mijn andere homie een monteur, heeft zijn ratel bij zich. En ze schieten echt, ze schieten om te doden. Ik heb wat homies in de staat, ze doen het wiel. Ik herinner me negers die voor hun leven schoten. 30 jaar op ons, politie trekken met de rode lichten. We rijden met die hamers. Ken een paar jongeren die stierven voor hun oma. Ik probeer niet met hamers te spelen. Een hoop nikkers hebben me belazerd toen ik in de bak zat. Maar nu heb ik dat papier en ga ik helemaal uit mijn dak. Zoals Tony Montana, Nino. En de Carter heeft me nog harder laten leunen. Met deze Nina in mijn lading. Ik kan ze niet verder tegemoet komen. Als de negers het werk willen. Zeg ze dat ze me in het noorden ontmoeten, 20-iets in Berks. Ik was met 50 nikkers, 20 van hen zijn vermoord. 20 werden laf, de andere 10 gingen aan het werk. Yeah! Ik schreeuw "dit is het leven". Als je niet hoepelt, dan sla je de blanke. Ze slaan zelfs de pijp uit. Ik heb met ze gepraat om ze advies te geven. Negers worden verlaten, ze leefden niet goed. Ja! Negers worden verlaten, ze leefden niet goed. Jullie horen me niet echt, tho