Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: megadeth Songtekst: a secret place

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: megadeth - a secret place ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a secret place? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van megadeth! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van megadeth en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a secret place .

Origineel

There's a secret place I like to go Everyone is there but their face don't show If you get inside you can't get out There's no coming back, I hear them shout Welcome to my hide away, my secret place How I arrived I can't explain You're welcome to, if you want to stay But everyone just runs away Let me in, get me out Can't do more than twist and shout Lost my soul without a trace Found it again in my secret place In disgrace I hide from those that try to find me Scary things that's right behind me I lost myself, I must confess I can't explain how I got this mess

 

Vertaling

Er is een geheime plek waar ik graag naar toe ga Iedereen is daar maar hun gezicht is niet te zien Als je binnenkomt, kun je er niet meer uit. Er is geen weg terug, hoor ik ze roepen Welkom in mijn schuilplaats, mijn geheime plek Hoe ik daar kwam kan ik niet uitleggen Je bent welkom, als je wilt blijven Maar iedereen loopt gewoon weg Laat me binnen, haal me eruit Kan niet meer doen dan draaien en schreeuwen Verloor mijn ziel zonder een spoor Vond het terug op mijn geheime plek In ongenade Ik verberg me voor hen die me proberen te vinden Enge dingen die vlak achter me zijn Ik verloor mezelf, ik moet bekennen Ik kan niet uitleggen hoe ik deze puinhoop heb gekregen