Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: megadeth Songtekst: anarchy in the u.k.

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: megadeth - anarchy in the u.k. ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van anarchy in the u.k.? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van megadeth! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van megadeth en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals anarchy in the u.k. .

Origineel

Right now I am an anti-Christ And I am an anarchist Don't know what I want, but I know how get it I want to destroy, possibly? 'Cause I want to be anarchy, no dog's body Anarchy for the U.S.A. It's coming sometime, it may be I give a wrong time, stop a traffic light Your future dream is a shopping spree 'Cause I want to be anarchy, in the city Of many ways to get what you want I use the best, I use the rest I use the enemy I use anarchy 'Cause I want to be anarchy, it's the only way to be Is this the M.P.L.A.? Is this the U.D.A.? Is this the I.R.A.? I thought it was the U.S.A., or just another country And other cunt-like tendencies 'Cause I want to be anarchy, 'cause I want to be Anarchy, you know what I mean? 'Cause I want to be anarchist, again I'm pissed Destroy!

 

Vertaling

Op dit moment ben ik een anti-christ En ik ben een anarchist Ik weet niet wat ik wil, maar ik weet hoe ik het kan krijgen. Ik wil vernietigen, misschien? 'Cause I want to be anarchy, no dog's body Anarchie voor de U.S.A. It's coming sometime, it may be Ik geef een verkeerde tijd, stop een verkeerslicht Je toekomstdroom is een shopping spree 'Cause I want to be anarchy, in the city Van vele manieren om te krijgen wat je wilt Ik gebruik de beste, ik gebruik de rest Ik gebruik de vijand Ik gebruik anarchie Want ik wil anarchie zijn, het is de enige manier om te zijn Is dit de M.P.L.A.? Is dit de U.D.A.? Is dit de I.R.A.? Ik dacht dat het de U.S.A. was, of gewoon een ander land En andere kut-achtige neigingen Want ik wil anarchie zijn, want ik wil Anarchie, snap je wat ik bedoel? Cause I want to be anarchist, again I'm pissed Vernietig.