Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: megadeth Songtekst: in my darkest hour [live]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: megadeth - in my darkest hour [live] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in my darkest hour [live]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van megadeth! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van megadeth en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in my darkest hour [live] .

Origineel

In my hour of need, Ha, no, you're not there And though I reached out for you, Wouldn't lend a hand Through the darkest hour, Your grace did not shine on me Feels so cold, very cold, No one cares for me Did you ever think I get lonely? Did you ever think that I needed love? Did you ever think, stop thinking You're the only one that I'm thinking of? You'll never know how hard I tried To find my space and satisfy you too Things will be better when I'm dead and gone Don't try to understand, knowing you, I'm probably wrong But, oh how I lived my life for you, Till you'd turn away Now, as I die for you, My flesh still crawls as I breathe your name All these years, thought I was wrong, Now I know it was you Raise you head, raise your face, your eyes, Tell me who you think you are? I walk, I walk alone To the promised land There's a better place for me But it's far, far away Everlasting life for me In a perfect world But I got to die first, Please God send me on my way Time has a way of taking time Loneliness is not only felt be fools Alone, I call to ease the pain, Yearning to be held by you Alone, so alone, I'm lost, Consumed by the pain The pain, the pain, the pain Won't you hold me again You just laughed, ha-ha, you bitch My whole life is work built on the past, The time has come when all things shall pass, This good thing passed away

 

Vertaling

In mijn uur van nood, Ha, nee, je bent er niet En hoewel ik naar je uitreikte, Wouldn't lend a hand Door het donkerste uur, Uw genade scheen niet op mij Voelt zo koud, heel koud, Niemand geeft om mij Dacht je ooit dat ik eenzaam was? Heb je ooit gedacht dat ik liefde nodig had? Heb je ooit gedacht, stop met denken dat jij de enige bent aan wie ik denk? Je zult nooit weten hoe hard ik geprobeerd heb om mijn ruimte te vinden en jou ook tevreden te stellen Dingen zullen beter zijn als ik dood en weg ben Probeer het niet te begrijpen, jou kennende, zit ik er waarschijnlijk naast Maar, oh hoe ik mijn leven voor jou leefde, tot je je afkeerde Nu, als ik sterf voor jou, Mijn vlees kruipt nog steeds als ik je naam uitadem Al die jaren, dacht ik dat ik verkeerd was, Nu weet ik dat jij het was Til je hoofd op, til je gezicht op, je ogen, Zeg me wie je denkt dat je bent. Ik loop, ik loop alleen Naar het beloofde land There's a better place for me Maar het is ver, ver weg Eeuwig leven voor mij In een perfecte wereld Maar ik moet eerst sterven, Alstublieft God stuur me op mijn weg Tijd heeft een manier om tijd te nemen Eenzaamheid wordt niet alleen gevoeld door dwazen Alone, I call to ease the pain, hunkerend om door jou vastgehouden te worden Alleen, zo alleen, ik ben verloren, verteerd door de pijn De pijn, de pijn, de pijn Wil je me niet weer vasthouden Je lachte net, ha-ha, jij trut Mijn hele leven is gebouwd op het verleden, De tijd is gekomen dat alle dingen zullen voorbijgaan, Dit goede ding is voorbijgegaan