Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: megan mccauley Songtekst: porcelain doll

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: megan mccauley - porcelain doll ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van porcelain doll? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van megan mccauley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van megan mccauley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals porcelain doll .

Origineel

Why do they leave me all by myself? Why do they use me and bring me down? Why do they hurt me, why do they leave me? Why doesn't anybody stick around? Why doesn't anyone stay here? Why do they leave me? Don't they realize I'm a porcelain doll Small, unsure, beautiful, breakable? If I sit here, waiting to be wanted Something good will pass me by Many people look through the windows But seldom do they ever look in my eyes Why doesn't anyone stay here? Why do they leave me? Don't they realize I'm a porcelain doll Fragile, helpless, unwanted, breakable They can't tell that I am sweet They can't tell I'm like a porcelain doll Beautiful and demure But played with one too many times Why am I not numb to this? Why can't I let it all outside my mind? Don't let me sit here collecting dust But please be careful, please be kind Why doesn't anyone stay here? Why do they leave me? Don't they realize I'm a porcelain doll Lost, alone, unsure, kind, demure, small Fragile, helpless, breakable, breakable

 

Vertaling

Waarom laten ze me helemaal alleen? Waarom gebruiken ze me en halen ze me neer? Waarom doen ze me pijn, waarom verlaten ze me? Waarom blijft er niemand? Waarom blijft er niemand hier? Waarom verlaten ze me? Beseffen ze niet dat ik een porseleinen pop ben Klein, onzeker, mooi, breekbaar? Als ik hier zit, wachtend om gewild te zijn zal er iets goeds aan mij voorbijgaan Veel mensen kijken door de ramen Maar zelden kijken ze in mijn ogen. Waarom blijft niemand hier? Waarom verlaten ze me? Beseffen ze niet dat ik een porseleinen pop ben? Breekbaar, hulpeloos, ongewenst, breekbaar Ze zien niet dat ik lief ben Ze zien niet dat ik als een porseleinen pop ben Mooi en ingetogen Maar er is te vaak mee gespeeld Waarom ben ik hier niet gevoelloos voor? Waarom kan ik het niet allemaal buiten mijn geest laten? Laat me hier geen stof zitten te verzamelen Maar wees alsjeblieft voorzichtig, wees alsjeblieft aardig Waarom blijft niemand hier? Waarom verlaten ze me? Beseffen ze niet dat ik een porseleinen pop ben? Verloren, alleen, onzeker, aardig, ingetogen, klein Breekbaar, hulpeloos, breekbaar, breekbaar