Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: megan thee stallion Songtekst: big drank

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: megan thee stallion - big drank ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van big drank? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van megan thee stallion! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van megan thee stallion en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals big drank .

Origineel

[Intro] Big drank, big drank Big drank, big drank, ah Big drank, big drank Big drank, big drank, ayy, ooh LilJu made this beat [Chorus] Ayy, ooh Big drank, big drank Big drank, big drank Big drank, big drank Ayy, ooh Big drank, big drank Big drank, big drank Big drank, big drank You can get a bizzer And be sippin' on that sizzurp Ayy, big drank, big drank Big drank, big drank Big drank, big drank [Verse 1] If you got a sixteen, my nigga got a bizzer I hate when you be trippin' and be sippin' on that sizzurp You be actin' berzerk, nigga, what's the wizzord? Told him, "Give me brain," and he do it like a nizzerd I hate when you get on that drink, you don't wanna listen to me You act like I get on your nerves, you don't pay attention to me, ayy Baby tell me what's up, why you acting so stub'? Tell me what's important, is it me or what's in your cup? Take it all off, bend over, let you see it Need a real bitch, then, baby, let me be it Tell me what's important, is it me or what's in your cup? (Choking on that doja sweet and sippin' on that sizzurp) [Chorus] Ayy, ooh Big drank, big drank Big drank, big drank Big drank, big drank Ayy, ooh Big drank, big drank Big drank, big drank Big drank, big drank You can get a bizzer And be sippin' on that sizzurp Ayy, big drank, big drank Big drank, big drank Big drank, big drank [Verse 2] You fell in love with the soda, baby, just hold up I don't be smokin' no weed but he taught me how to roll up Pour the drank on my body, yeah, drink it all off me Do it, do it, do it, sloppy, yeah, you know what I need Back that ass up, oh yeah Do I like that? Oh yeah Bend it over to my toes, yeah On the drank, fuck me slow, yeah I told him stop sippin' but I love them codeine kisses Posting all our pictures, putting bitches in our business Got a sixteen, my nigga got a bizzer Hate when he be tripping and be sippin' on that sizzurp Hate when you be stupid, and you be actin' sti-nuck (Choking on that doja sweet and sippin' on that sizzurp) [Chorus] Ayy, ooh Big drank, big drank Big drank, big drank Big drank, big drank Ayy, ooh Big drank, big drank Big drank, big drank Big drank, big drank You can get a bizzer And be sippin' on that sizzurp Ayy, big drank, big drank Big drank, big drank Big drank, big drank [Outro] Ah Mwah Drank Big drank, big drank Big drank, big drank LilJu made this beat I hate when you get on that drink, you don't wanna listen to me You act like I get on your nerves, you don't pay attention to me, ayy Big drank, big drank Big drank, big drank Big drank, big drank Big drank, big drank

 

Vertaling

[Intro] Groot gedronken, groot gedronken Groot drank, groot drank, ah Groot gedronken, groot gedronken Groot gedronken, groot gedronken, ayy, ooh LilJu maakte deze beat [refrein] Ayy, ooh Groot gedronken, groot gedronken Groot gedronken, groot gedronken Groot gedronken, groot gedronken Ayy, ooh Groot drank, groot drank Groot drank, groot drank Groot gedronken, groot gedronken You can get a bizzer And be sippin' on that sizzurp Ayy, groot gedronken, groot gedronken Groot gedronken, groot gedronken Groot gedronken, groot gedronken [Verse 1] If you got a sixteen, my nigga got a bizzer Ik haat het als je aan het trippen bent en aan de sizzurp zit Je gedraagt je als een berzerk, nigga, wat is de wizzord? Ik zei tegen hem, "Geef me hersenen," en hij doet het als een nizzerd Ik haat het als je aan de drank bent, je wilt niet naar me luisteren Je doet alsof ik op je zenuwen werk, je schenkt geen aandacht aan me, ayy Schatje vertel me wat er is, waarom doe je zo stom? Zeg me wat belangrijk is, ben ik het of wat er in je kopje zit? Trek het allemaal uit, buig voorover, laat het je zien Need a real bitch, then, baby, let me be it Vertel me wat belangrijk is, ben ik het of wat er in je beker zit? (Stikkend in die doja sweet en nippend aan die sizzurp) [Chorus] Ayy, ooh Groot drank, groot drank Groot drank, groot drank Groot gedronken, groot gedronken Ayy, ooh Groot drank, groot drank Groot drank, groot drank Groot gedronken, groot gedronken You can get a bizzer And be sippin' on that sizzurp Ayy, groot gedronken, groot gedronken Groot gedronken, groot gedronken Groot gedronken, groot gedronken [Verse 2] You fell in love with the soda, baby, just hold up Ik rook geen weed, maar hij leerde me hoe ik moet rollen Pour the drank on my body, yeah, drink it all off me Doe het, doe het, doe het, slordig, ja, je weet wat ik nodig heb Back that ass up, oh yeah Vind ik dat lekker? Oh ja Buig het naar mijn tenen, ja Op de dronk, neuk me langzaam, ja Ik zei hem te stoppen met drinken, maar ik hou van die codeïne kusjes. Al onze foto's posten, teven in onze zaken stoppen Got a sixteen, my nigga got a bizzer Ik haat het als hij tript en aan de sizzurp drinkt. Ik haat het als je dom bent, en je gedraagt je als een sti-nuck (Choking on that doja sweet and sippin' on that sizzurp) [Chorus] Ayy, ooh Groot drank, groot drank Groot gedronken, groot gedronken Groot gedronken, groot gedronken Ayy, ooh Groot drank, groot drank Groot drank, groot drank Groot gedronken, groot gedronken You can get a bizzer And be sippin' on that sizzurp Ayy, groot gedronken, groot gedronken Groot gedronken, groot gedronken Groot gedronken, groot gedronken [Outro] Ah Mwah Drank Groot gedronken, groot gedronken Groot gedronken, groot gedronken LilJu maakte deze beat Ik haat het als je aan de drank bent, je wilt niet naar me luisteren Je doet alsof ik op je zenuwen werk, je schenkt geen aandacht aan me, ayy Groot drank, groot drank Groot gedronken, groot gedronken Veel gedronken, veel gedronken Veel gedronken, veel gedronken