Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: meiko Songtekst: the very thought of you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: meiko - the very thought of you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the very thought of you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van meiko! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van meiko en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the very thought of you .

Origineel

The very thought of you and I forget to do The little ordinary things that everyone ought to do I'm living in a kind of daydream I'm happy as a king And foolish though it may seem To me that's everything The mere idea of you, the longing here for you You'll never know how slow the moments go till I'm near to you I see your face in every flower Your eyes in stars above It's just the thought of you The very thought of you, my love The mere idea of you, the longing here for you You'll never know how slow the moments go till I'm near to you I see your face in every flower Your eyes in stars above It's just the thought of you The very thought of you, my love

 

Vertaling

De gedachte alleen al aan jou en ik vergeet te doen de kleine gewone dingen die iedereen zou moeten doen Ik leef in een soort dagdroom Ik ben zo gelukkig als een koning En hoe dwaas het ook mag lijken Voor mij is dat alles Het idee alleen al van jou, het verlangen hier naar jou Je zult nooit weten hoe langzaam de momenten gaan tot ik dicht bij je ben Ik zie je gezicht in elke bloem Je ogen in de sterren Het is alleen de gedachte aan jou De gedachte aan jou, mijn liefste Alleen al het idee aan jou, het verlangen hier naar jou Je zult nooit weten hoe langzaam de momenten gaan tot ik dicht bij je ben Ik zie je gezicht in elke bloem Je ogen in de sterren Het is alleen de gedachte aan jou De gedachte aan jou, mijn liefste