Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Melanie C Songtekst: Yeh Yeh Yeh

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Melanie C - Yeh Yeh Yeh ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Yeh Yeh Yeh? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Melanie C! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Melanie C en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Yeh Yeh Yeh .

Origineel

Easier to let go Give in to yourself tonight Get on with the show Expect me not to be so pure Give me one for the road Got a fever for sure Yeah yeah yeah, I'm on a mission Yeah yeah yeah, if you're with me raise your hands Yeah yeah yeah, got no inhibitions It's our decision, we're gonna have a good time Yeah yeah yeah, got a new religion Yeah yeah yeah, gotta take me as I am Yeah yeah yeah, I've got expectations With gratification, we're gonna have a good time So when this thing is through If you want to be with me I'll be lookin for you Feel the energy tonight Feelin' the groove I feel it spinnin' around, yeah Yeah yeah yeah, I'm on a mission Yeah yeah yeah, if you're with me raise your hands Yeah yeah yeah, got no inhibitions It's our decision, we're gonna have a good time Yeah yeah yeah, got a new religion Yeah yeah yeah, gotta take me as I am Yeah yeah yeah, I've got expectations With gratification, we're gonna have a good time I got desire I feel inspired I want to go much higher And baby I don't want to come down All I want is to be excited So come on, get united No more need, to hide it If you're really with me than come on and raise your hands Yeah yeah yeah, I'm on a mission Yeah yeah yeah, if you're with me raise your hands Yeah yeah yeah, got no inhibitions It's our decision, we're gonna have a good time Yeah yeah yeah, got a new religion Yeah yeah yeah, gotta take me as I am Yeah yeah yeah, I've got expectations With gratification, we're gonna have a good time Gonna have a good time Gonna have a good time Yeah yeah yeah

 

Vertaling

Makkelijker los te laten Geef vanavond aan jezelf toe Ga door met de show Verwacht dat ik niet zo puur ben Geef me er een voor onderweg Ik heb zeker koorts Ja ja ja, ik ben op een missie Ja, ja, als je bij mij bent, steek je handen op Ja, ja, ik heb geen remmingen Het is onze beslissing, we gaan ons amuseren Ja ja ja, heb een nieuwe religie Ja, ja, ik moet me nemen zoals ik ben Ja ja ja, ik heb verwachtingen Met voldoening gaan we ons amuseren Dus als dit ding voorbij is Als je bij me wilt zijn Ik zoek je wel Voel de energie vanavond Voel de groove Ik voel het ronddraaien, ja Ja ja ja, ik ben op een missie Ja, ja, als je bij mij bent, steek je handen op Ja, ja, ik heb geen remmingen Het is onze beslissing, we gaan ons amuseren Ja ja ja, heb een nieuwe religie Ja, ja, ik moet me nemen zoals ik ben Ja ja ja, ik heb verwachtingen Met voldoening gaan we ons amuseren Ik heb verlangen Ik voel me geïnspireerd Ik wil veel hoger gaan En schat, ik wil niet naar beneden komen Ik wil alleen maar opgewonden zijn Dus kom op, word verenigd Nooit meer nodig om het te verbergen Als je echt bij me bent, kom dan op en steek je hand op Ja ja ja, ik ben op een missie Ja, ja, als je bij mij bent, steek je handen op Ja, ja, ik heb geen remmingen Het is onze beslissing, we gaan ons amuseren Ja ja ja, heb een nieuwe religie Ja, ja, ik moet me nemen zoals ik ben Ja ja ja, ik heb verwachtingen Met voldoening gaan we ons amuseren Ik ga me amuseren Ik ga me amuseren Ja ja ja