Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Melanie Martinez Songtekst: Teddy Bear

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Melanie Martinez - Teddy Bear ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Teddy Bear? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Melanie Martinez! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Melanie Martinez en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Teddy Bear .

Origineel

Stitched you up, put you together With cotton and feather Gave you love, put my heart inside you Oh, what could I do When you started talking in your sleep Saying things you'd do to me I didn't care, I wasn't scared Now I'm finding knives under the sheets Crumbled photographs of me I'm in despair Should I be scared? Teddy bear, you were my teddy bear You were comforting and quiet How did love become so violent? Oh, teddy bear, you were my teddy bear Everything was so sweet until you tried to kill me La, la, la, la, la I threw you out, I didn't outgrow you I just didn't know you But now you're back And it's so terrifying how you paralyze me Now you're showing up inside my home Breathing deep into the phone I'm so unprepared, I'm fucking scared Teddy bear, you were my teddy bear You were comforting and quiet How did love become so violent? Teddy bear, you were my teddy bear Everything was so sweet until you tried to kill me La, la, la, la, la I'm fucking scared Teddy bear, you were my teddy bear You were comforting and quiet How did love become so violent? Teddy bear, you were my teddy bear Everything was so sweet until you tried to kill me

 

Vertaling

Gestikt je op, zet je samen Met katoen en veren Gaf je liefde, zet mijn hart in je O, wat kon ik doen Als je begon te praten in je slaap Zeggen dingen die je zou doen om me Ik heb niet schelen, ik was niet bang Nu ben ik het vinden van messen onder de lakens Verkruimeld foto's van mij Ik ben in wanhoop Moet ik bang? Teddybeer, was je mijn teddybeer Je was geruststellend en rustig Hoe ben verliefd geworden zo gewelddadig? Oh, teddybeer, je mijn teddybeer Alles was zo lief tot je probeerde me te vermoorden La, la, la, la, la Ik gooide je uit, heb ik je niet ontgroeien Ik wist je niet weet Maar nu ben je terug En het is zo angstaanjagend hoe je me verlammen Nu ben je opdagen in mijn huis Ademhaling diep in de telefoon Ik ben zo onvoorbereid, ik ben verdomme bang Teddybeer, was je mijn teddybeer Je was geruststellend en rustig Hoe ben verliefd geworden zo gewelddadig? Teddybeer, was je mijn teddybeer Alles was zo lief tot je probeerde me te vermoorden La, la, la, la, la Ik ben verdomme bang Teddybeer, was je mijn teddybeer Je was geruststellend en rustig Hoe ben verliefd geworden zo gewelddadig? Teddybeer, was je mijn teddybeer Alles was zo lief tot je probeerde me te vermoorden