Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: memphis slim Songtekst: lend me your love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: memphis slim - lend me your love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lend me your love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van memphis slim! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van memphis slim en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lend me your love .

Origineel

Now lend me your love, little girl, please lend me your love Lend me your love, baby, please lend me your love I know you hear me keep moanin', moanin' just like Noah's dove You got a mortgage on my love, girl, there really is no doubt You got a mortgage on my love, girl, there really is no doggone doubt But someday I be lucky enough to find another woman, Gonna buy your love mortgage out

 

Vertaling

Leen me nu je liefde, kleine meid, leen me alsjeblieft je liefde Leen me je liefde, schatje, leen me alsjeblieft je liefde Ik weet dat je me hoort jammeren, jammeren net als Noah's duif Je hebt een hypotheek op mijn liefde, meisje, er is echt geen twijfel mogelijk Je hebt een hypotheek op mijn liefde, meisje, er is echt geen twijfel mogelijk Maar op een dag heb ik geluk genoeg om een andere vrouw te vinden, Gonna buy your love mortgage out