Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mercyme Songtekst: take my life (holiness)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mercyme - take my life (holiness) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van take my life (holiness)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mercyme! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mercyme en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals take my life (holiness) .

Origineel

Take my life Holiness, holiness....is what I long for Holiness is what I need Holiness, holiness Is what You want from me Take my life....and form it Take my mind...transform it Take my will...conform it To Yours, to Yours, Oh Lord Righteousness, righteousness...is what I long for Righteousness is what I need Righteousness, righteousness Is what You want from me Take my life....and form it Take my mind...transform it Take my will...conform it To Yours, to Yours, Oh Lord Purity, purity...is what I long for Purity is what I need Purity, purity Is what You want from me

 

Vertaling

Neem mijn leven. Heiligheid, heiligheid... is waar ik naar verlang. Heiligheid is wat ik nodig heb Heiligheid, heiligheid Is wat U van mij wilt Neem mijn leven en vorm het Neem mijn geest...verander het Neem mijn wil... vorm het Aan de Uwe, aan de Uwe, Oh Heer gerechtigheid, gerechtigheid... is waar ik naar verlang Rechtvaardigheid is wat ik nodig heb Gerechtigheid, gerechtigheid Is wat U van mij wilt Neem mijn leven en vorm het. Neem mijn geest...verander het Neem mijn wil... vorm het Aan de Uwe, aan de Uwe, Oh Heer Zuiverheid, zuiverheid...is waar ik naar verlang Zuiverheid is wat ik nodig heb Zuiverheid, zuiverheid Is wat U van mij wilt