Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: meredith brooks Songtekst: bad bad one

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: meredith brooks - bad bad one ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bad bad one? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van meredith brooks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van meredith brooks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bad bad one .

Origineel

I wouldn't blame you if you Threw away the key I can't expect you to keep the Door unlocked for me I'm happy that you waited 'Cause I know it's complicated Keeping up with me Oh no-it's almost that time again For me to go round and round In my head today I get so bored when I stay Oh it could have been a good thing [Chorus] I-I'm the bad bad one I know how hard you try for me But I'm immature I run away for fun I guess I'm not ready for a good love And I'I'm the bad bad one I'm the bad bad one I wouldn't blame you if you tried to hang me I keep you running around the same old tree I wouldn't be the same if I didn't get away With acting out for free oh no You seem to like it better when I'm mean And here comes the fight again About our cloudy fate Well it looks like rain I know it should have been a good thing [Chorus] I know you could be the one I I could let you give me good love [Chorus] I'm just not read- I'm just not ready for a good love

 

Vertaling

Ik zou het je niet kwalijk nemen als je de sleutel weggooide Ik kan niet verwachten dat je de deur voor me open laat. Ik ben blij dat je wachtte Want ik weet dat het ingewikkeld is Keeping up with me Oh nee, het is bijna weer zo ver Voor mij om rond en rond te gaan In mijn hoofd vandaag Ik raak zo verveeld als ik blijf Oh het had iets goeds kunnen zijn [refrein] I-Ik ben de slechte slechte Ik weet hoe hard je probeert voor mij But I'm immature I run away for fun I guess I'm not ready for a good love And I'm I'm the bad bad one I'm the bad bad one Ik zou het je niet kwalijk nemen als je me probeerde op te hangen Ik laat je rond dezelfde oude boom rennen I would't be the same if I didn't get away Met gratis acteren, oh nee Je lijkt het leuker te vinden als ik gemeen ben En hier komt het gevecht weer Over ons bewolkte lot Well it looks like rain I know it should have been a good thing [refrein] I know you could be the one I I could let you give me good love [Chorus] I'm just not read- Ik ben gewoon niet klaar voor een goede liefde