Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: meredith brooks Songtekst: stand

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: meredith brooks - stand ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stand? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van meredith brooks! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van meredith brooks en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stand .

Origineel

I search through my mind And it's hard trying to find Words that we haven't said To tame the thoughts in your head I can only promise you That I will see this through [Chorus] You can count on me, you can cry with me No one can divide me, you can depend on me To see this through, I will cover you I won't lie to you, I will choose to Stand by you I will stand by you Stand by you By you When you're feeling weak and You're close to defeat You can look in my eyes To find love, not my pride You know that it's true I'll be waiting here for you [Chorus] Fear can tear the road from underneath you Nothing's worth my pride and nothing's worth the Feeling in my life without you [Chorus]

 

Vertaling

Ik doorzoek mijn geest En het is moeilijk om woorden te vinden Woorden te vinden die we niet gezegd hebben Om de gedachten in je hoofd te temmen Ik kan je alleen maar beloven That I will see this through [refrein] Je kunt op me rekenen, je kunt met me meehuilen Niemand kan mij verdelen, je kunt op mij rekenen Om dit door te komen, zal ik je dekken Ik zal niet tegen je liegen, ik zal ervoor kiezen je bij te staan Ik zal je bijstaan naast je staan Bij jou Wanneer je je zwak voelt en je bent dicht bij een nederlaag kun je in mijn ogen kijken Om liefde te vinden, niet mijn trots Je weet dat het waar is Ik zal hier op je wachten [refrein] Angst kan de weg onder je vandaan scheuren Niets is mijn trots waard en niets is het waard gevoel in mijn leven zonder jou [Chorus]