Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: merle haggard Songtekst: drink up and be somebody

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: merle haggard - drink up and be somebody ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van drink up and be somebody? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van merle haggard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van merle haggard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals drink up and be somebody .

Origineel

Well I gotta keep my reputation I gotta keep my pride Can't let you know you've hurt me I can't let you know I've cried I gotta make you think I'm happy everywhere I go I gotta keep my hurt inside me I can't let it show I gotta drink up and be somebody I have another round I can't let my troubles find me I gotta keep your mem'ry down Can't let you drive me crazy can't let you win I gotta drink up and be somebody again Well I can't spend my whole life grieving I gotta find myself I gotta put me back together I gotta find someone else I don't make you think I'm happy everywhere I go I gotta keep my hurt inside me I can't let it show I gotta drink up and be somebody

 

Vertaling

Wel, ik moet mijn reputatie behouden, ik moet mijn trots behouden Ik kan je niet laten weten dat je me pijn hebt gedaan. Ik kan je niet laten weten dat ik gehuild heb. Ik moet je laten denken dat ik gelukkig ben, waar ik ook ga. ik moet mijn pijn in me houden ik kan het niet laten zien ik moet opdrinken en iemand zijn die ik nog een rondje geef ik kan mijn problemen me niet laten vinden ik moet je memoires laag houden Ik kan je me niet gek laten maken, ik kan je niet laten winnen Ik moet opdrinken en weer iemand zijn Ik kan niet mijn hele leven blijven treuren. Ik moet mezelf vinden. Ik moet mezelf weer in elkaar zetten. Ik moet iemand anders vinden. Ik laat je niet denken dat ik gelukkig ben, waar ik ook ga. Ik moet mijn pijn in me houden, ik kan het niet laten zien ik moet drinken en iemand zijn