Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: merle haggard Songtekst: folsom prison blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: merle haggard - folsom prison blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van folsom prison blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van merle haggard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van merle haggard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals folsom prison blues .

Origineel

I hear that train a comin', it's comin' 'round the bend I ain't seen the sunshine since I don't know when I'm locked in Folsom Prison and time keeps draggin' on And I hear that train a-rollin' on down to San Antone When I was just a baby my mama told me "Son Always be a good boy don't ever play with guns" But I shot a man in Reno just to watch him die When I hear that lonesome whistle I hang my head and I cry I bet there's rich folks eatin' in a fancy dining car They're probably drinkin' coffee and smokin' big cigars Well, I know I had it comin', I know I can't be free But I hear that train a-rollin' and that's what tortures me Well, if they freed me from this prison and that railroad train was mine I bet I'd move it over a little farther down the line Far from Folsom Prison that's where I long to be And let that train keep rollin' and roll my blues away

 

Vertaling

Ik hoor die trein komen, hij komt om de bocht I ain't seen the sunshine since I don't know when Ik zit opgesloten in Folsom Gevangenis en de tijd gaat maar door And I hear that train a-rollin' on down to San Antone When I was just a baby my mama told me "Son Wees altijd een goede jongen en speel nooit met wapens. Maar ik schoot een man neer in Reno alleen om hem te zien sterven Als ik dat eenzame gefluit hoor, laat ik mijn hoofd hangen en huil Ik wed dat er rijke mensen zitten te eten in een mooie restauratiewagen Ze drinken waarschijnlijk koffie en roken grote sigaren Nou, ik weet dat ik het verdiende, ik weet dat ik niet vrij kan zijn Maar ik hoor die trein rijden en dat is wat me kwelt Nou, als ze me bevrijdden uit deze gevangenis en die trein was van mij Ik wed dat ik hem een eindje verderop zou zetten Ver weg van Folsom Prison, daar zou ik willen zijn En laat die trein blijven rijden en mijn blues wegrollen