Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: merle haggard Songtekst: heartbreak hotel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: merle haggard - heartbreak hotel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van heartbreak hotel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van merle haggard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van merle haggard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals heartbreak hotel .

Origineel

Well, since my baby left me, I found a new place to dwell. Its down at the end of lonely street At heartbreak hotel. You make me so lonely baby, I get so lonely, I get so lonely I could die. And although it's always crowded, You still can find some room. Where broken hearted lovers Do cry away their gloom. You make me so lonely baby, I get so lonely, I get so lonely I could die. Well, the bell hops tears keep flowin', And the desk clerks dressed in black. Well they been so long on lonely street They ain't ever gonna look back. You make me so lonely baby, I get so lonely, I get so lonely I could die. Hey now, if your baby leaves you, And you got a tale to tell. Just take a walk down lonely street To heartbreak hotel.

 

Vertaling

Nou, sinds mijn baby me verliet, heb ik een nieuwe plek gevonden om te wonen. Het is aan het einde van de eenzame straat In het heartbreak hotel. Je maakt me zo eenzaam, schatje, Ik word zo eenzaam, Ik word zo eenzaam dat ik zou kunnen sterven. En hoewel het altijd druk is, Je kunt nog steeds een plekje vinden. Waar gebroken hart geliefden hun somberheid weg huilen. Je maakt me zo eenzaam, baby, Ik word zo eenzaam, Ik word zo eenzaam dat ik kan sterven. Well, the bell hops tears keep flowin', En de baliemedewerkers in het zwart gekleed. Well they been so long on lonely street They ain't ever gonna look back. You make me so lonely baby, Ik word zo eenzaam, I get so lonely I could die. Hey nu, als je baby je verlaat, En je hebt een verhaal te vertellen. Just take a walk down lonely street To heartbreak hotel.