Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: merle haggard Songtekst: i can’t be myself

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: merle haggard - i can’t be myself ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can’t be myself? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van merle haggard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van merle haggard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can’t be myself .

Origineel

[Verse] It's a way of mine to say just what I'm thinking And to do the things I really want to do And you want to change the part of me I'm proud of So I can't be myself when I'm with you Oh you never liked the clothes I wear on Sunday Just because I don't believe the way you do But I believe the Lord knows I'm unhappy Because I can't be myself when I'm with you I can't be myself and be what pleases you And down deep inside I don't believe that you want me to And it's not my way to take so long deciding That I can't be myself when I'm with you

 

Vertaling

[Verse] It's a way of mine to say just what I'm thinking En om de dingen te doen die ik echt wil doen En jij wilt dat deel van mij veranderen waar ik trots op ben Dus ik kan mezelf niet zijn als ik bij jou ben Oh, je hebt nooit van de kleren gehouden die ik op zondag draag Alleen omdat ik anders geloof dan jij Maar ik geloof dat de Heer weet dat ik ongelukkig ben Omdat ik mezelf niet kan zijn als ik bij jou ben Ik kan mezelf niet zijn en doen wat jij wilt En diep van binnen geloof ik niet dat jij dat wilt En het is niet mijn manier om er zo lang over te doen om te beslissen Dat ik niet mezelf kan zijn als ik bij jou ben