Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: merle haggard Songtekst: i can’t hold myself in line

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: merle haggard - i can’t hold myself in line ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can’t hold myself in line? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van merle haggard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van merle haggard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can’t hold myself in line .

Origineel

[Verse] I'm going off of the deep end And I'm slowly losing my mind And I disagree with the way (ha-ha) I'm living But I can't hold myself in line You give me no reason for my drinking But I can't stand myself at times And you're better off to just leave and forget me Because I can't hold myself in line Hey, my weakness is stronger than I am Guess I've always been the losing kind Now I'm full speed ahead down the wrong road of life And I can't hold myself in line Yeah, and I'm going off of the deep end Hey, I'm slowly losing my mind And I disagree with the way I've been living But I can't hold myself in line

 

Vertaling

[Verse] I'm going off of the deep end And I'm slowly losing my mind En ik ben het niet eens met de manier (ha-ha) waarop ik leef Maar ik kan mezelf niet in het gareel houden Je geeft me geen reden voor mijn drinken Maar soms kan ik mezelf niet uitstaan En je bent beter af om gewoon weg te gaan en me te vergeten Want ik kan mezelf niet in het gareel houden Hé, mijn zwakte is sterker dan ik ben Guess I've always been the losing kind Nu ben ik volle kracht vooruit op de verkeerde weg van het leven En ik kan mezelf niet in het gareel houden Yeah, and I'm going off of the deep end Hé, ik verlies langzaam mijn verstand En ik ben het niet eens met de manier waarop ik leef But I can't hold myself in line