Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: merle haggard Songtekst: i never go around mirrors

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: merle haggard - i never go around mirrors ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i never go around mirrors? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van merle haggard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van merle haggard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i never go around mirrors .

Origineel

[Verse] I can's stand to see a good man go to waste One who never combs his hair or shaves his face A man who leans on wine over love that's told a lie Oh it tears me up to see a grown man cry [Chorus] [x2] So I never go around mirrors I can't stand to see me without you by my side I never go around mirrors Cause I've got a heartache to hide [Outro] And it tears me up to see a grown man cry

 

Vertaling

[Verse] Ik kan er niet tegen om een goede man verloren te zien gaan Een die nooit zijn haar kamt of zijn gezicht scheert Een man die leunt op wijn boven liefde die een leugen verteld Oh het verscheurt me om een volwassen man te zien huilen [refrein] [x2] Dus ik ga nooit om spiegels heen Ik kan het niet verdragen om mezelf te zien zonder jou aan mijn zijde I never go around mirrors Cause I've got a heartache to hide [Outro] And it tears me up to see a grown man cry