Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: merle haggard Songtekst: i wonder if they ever think of me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: merle haggard - i wonder if they ever think of me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i wonder if they ever think of me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van merle haggard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van merle haggard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i wonder if they ever think of me .

Origineel

There's not much a man can do inside a prison Just take his memory trips and fights the pain And a word from home can mean so much to a prisoner It's been years now since that last letter came Not a day goes by that I don't think of mama And my nights are filled with thoughts of sweet Marie And old friends I ran around with keep on running through my mind And I just wonder if they ever think of me I wonder if they know that I'm still living And still proud to be a part of Uncle Sam I wonder if they think I died of hunger In this rotten prison camp in Vietnam Not a day goes by that I don't think of mama And my nights are filled with thoughts of sweet Marie And I remember daddy sayin' "you'll come back a better man" And I just wonder if they ever think of me Oh, I just wonder if anyone thinks of me

 

Vertaling

Er is niet veel wat een man kan doen in een gevangenis Gewoon zijn herinneringen ophalen en de pijn bestrijden En een woord van thuis kan zoveel betekenen voor een gevangene Het is nu jaren geleden sinds die laatste brief kwam Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan mama denk. En mijn nachten zijn gevuld met gedachten aan lieve Marie En oude vrienden waar ik mee rondliep blijven door mijn hoofd spoken En ik vraag me af of ze ooit aan me denken Ik vraag me af of ze weten dat ik nog leef En nog steeds trots ben een deel van Uncle Sam te zijn Ik vraag me af of ze denken dat ik van honger gestorven ben In dit verrotte gevangenkamp in Vietnam Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan mama denk En mijn nachten zijn gevuld met gedachten aan lieve Marie En ik herinner me dat papa zei: "Je komt terug als een betere man" En ik vraag me af of ze ooit aan me denken Oh, ik vraag me af of iemand aan me denkt