Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: merle haggard Songtekst: if you want to be my woman

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: merle haggard - if you want to be my woman ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if you want to be my woman? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van merle haggard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van merle haggard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if you want to be my woman .

Origineel

[Verse 1] You like riding in the country in my Cadillac The way I try to kiss you keep you on and pushing me back You said you like a party you own the money that I earned You refused to give me something equal in return [Chorus] Don't look at me Like maybe you don't understand If you want to be my woman then you know You've got to let me be your man [Verse 2] Well, you said you're from the country but I know it ain't true You try to play it smart and look so innocent too You say I need a ring to get the loving that I need Can't you give me just a simple [Chorus]

 

Vertaling

[Verse 1] You like riding in the country in my Cadillac De manier waarop ik je probeer te kussen houdt je op en duwt me terug Je zei dat je van een feestje hield je bezit het geld dat ik verdiende Je weigert me iets gelijkwaardigs terug te geven [refrein] Kijk niet naar me Alsof je het misschien niet begrijpt Als je mijn vrouw wilt zijn dan weet je dat You've got to let me be your man [Verse 2] Nou, je zei dat je van het platteland bent maar ik weet dat dat niet waar is Je probeert het slim te spelen en ziet er ook zo onschuldig uit Je zegt dat ik een ring nodig heb om de liefde te krijgen die ik nodig heb Can't you give me just a simple [Chorus]