Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: merle haggard Songtekst: i’ll sign my heart away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: merle haggard - i’ll sign my heart away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’ll sign my heart away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van merle haggard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van merle haggard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’ll sign my heart away .

Origineel

[Verse] I'll sign my heart away in court tomorrow When I sign the papers that will set you free But to part this way is to my sorrow My heart will brake to see them take your love away I'll tell my friends I'm glad it's all over But when I do I'll wipe the tears away You'll smile and take the hand of your new lover After tomorrow when I sign my heart away I'll take the blame give back the name you wanted He's done you wrong I'll hear the law say But they'll never know how I'll be haunted After tomorrow when I sign my heart away

 

Vertaling

[Verse] Ik teken mijn hart morgen in de rechtbank Wanneer ik de papieren teken die je zullen bevrijden Maar om op deze manier te scheiden is tot mijn verdriet Mijn hart zal breken als ik zie dat ze je liefde wegnemen Ik zal mijn vrienden vertellen dat ik blij ben dat het allemaal voorbij is Maar als ik dat doe veeg ik de tranen weg Je zult glimlachen en de hand van je nieuwe geliefde nemen Na morgen als ik mijn hart weg teken zal ik de schuld op me nemen en je de naam teruggeven die je wilde Hij heeft je onrecht aangedaan zal ik de wet horen zeggen Maar ze zullen nooit weten hoe ik achtervolgd zal worden Na morgen als ik mijn hart weg teken