Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: merle haggard Songtekst: nobody knows but me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: merle haggard - nobody knows but me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nobody knows but me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van merle haggard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van merle haggard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nobody knows but me .

Origineel

You say I'm crazy when I look at you but You can't tell me what to do Let it go, lose control, get out of hand You know I'm not an angel I'm more of a devil And you can't stop a rebel You say I need help but I just don't care You say I need love but its all in the air Let it go, lose control, get out of hand You know I'm not an angel I'm more of a devil And you can't stop a rebel

 

Vertaling

Je zegt dat ik gek ben als ik naar je kijk, maar Je kunt me niet zeggen wat ik moet doen Laat het gaan, verlies de controle, loop uit de hand Je weet dat ik geen engel ben Ik ben meer een duivel En je kan een rebel niet stoppen Je zegt dat ik hulp nodig heb maar het kan me gewoon niet schelen Je zegt dat ik liefde nodig heb maar het hangt allemaal in de lucht Laat het gaan, verlies je controle, het loopt uit de hand Je weet dat ik geen engel ben Ik ben meer een duivel En je kan een rebel niet stoppen