Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: merle haggard Songtekst: set me free

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: merle haggard - set me free ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van set me free? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van merle haggard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van merle haggard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals set me free .

Origineel

If you think you've had enough if you think our life's been rough Why not take your love line off of me and set me free If you think our love's all wrong if you feel the fire is gone If that's not what you'd like for me to be set me free Set me free and let me fly like a bluebird fly in high Release the chain that's bindin' you to me and set me free But you're the kind that likes to hold on and on to love till it grows cold And you know you've held on much too long to me so why won't you set me free Please just set me free Set me free and let me fly like a bluebird in the sky Release the chain that's bindin' you to me and set me free set me free

 

Vertaling

Als je denkt dat je er genoeg van hebt, als je denkt dat ons leven zwaar is geweest Waarom haal je je liefdeslijn niet van me af en laat me vrij Als je denkt dat onze liefde helemaal verkeerd is als je voelt dat het vuur weg is Als dat niet is wat je zou willen dat ik ben, laat me dan vrij Bevrijd me en laat me vliegen als een bluebird fly in high Laat de ketting los die je aan mij bindt en laat me vrij Maar jij bent het soort dat liefde graag vasthoudt tot het koud wordt En je weet dat je me veel te lang hebt vastgehouden dus waarom laat je me niet vrij Laat me alsjeblieft vrij Laat me vrij en laat me vliegen als een blauwe vogel in de lucht Laat de ketting los die je aan mij bindt en laat me vrij, laat me vrij