Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: merle haggard Songtekst: the fightin' side of me [live]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: merle haggard - the fightin' side of me [live] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the fightin' side of me [live]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van merle haggard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van merle haggard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the fightin' side of me [live] .

Origineel

I hear people talkin' bad, About the way they have to live here in this country Harpin' on the wars we fight And gripin' 'bout the way things oughta be And I don't mind 'em switchin' sides And standin' up for things they believe in But when they're runnin' down our country, man They're walkin' on the fightin' side of me They're walkin' on the fightin' side of me Runnin' down a way of life Our fightin' men have fought and died to keep If you don't love it, leave it Let this song that I'm singin' be a warnin' When you're runnin' down our country, hoss You're walkin' on the fightin' side of me I read about some squirrelly guy Who claims that he just don't believe in fightin' And I wonder just how long The rest of us can count on bein' free They love our milk and honey But they preach about some other way of livin' But when they're runnin' down our country, man They're walkin' on the fightin' side of me They're walkin' on the fightin' side of me Runnin' down the way of life Our fightin' men have fought and died to keep If you don't love it, leave it Let this song that I'm singin' be a warnin' When you're runnin' down our country, man You're walkin' on the fightin' side of me You're walkin' on the fightin' side of me Runnin' down the way of life Our fightin' men have fought and died to keep If you don't love it, leave it Let this song that I'm singin' be a warnin' When you're runnin' down our country, hoss You're walkin' on the fightin' side of me

 

Vertaling

Ik hoor mensen slecht praten, over de manier waarop ze moeten leven hier in dit land Harpin 'op de oorlogen die we vechten En zeuren over hoe het zou moeten zijn En ik vind het niet erg dat ze van kant wisselen en opkomen voor dingen waar ze in geloven Maar als ze ons land platwalsen, man Ze lopen aan de vechtkant van mij Ze lopen aan de vechtende kant van mij Runnin 'neer een manier van leven Onze vechtende mannen hebben gevochten en zijn gestorven om het te behouden. If you don't love it, leave it Laat dit lied dat ik zing een waarschuwing zijn Als je ons land afpakt, maat Je loopt aan de vechtkant van mij Ik las over een rare kerel Die beweert dat hij gewoon niet gelooft in vechten En ik vraag me af hoe lang De rest van ons kan rekenen op vrijheid Ze houden van onze melk en honing Maar ze preken over een andere manier van leven Maar als ze ons land platwalsen, man Ze lopen aan de vechtkant van mij Ze lopen aan de vechtende kant van mij Runnin 'down the way of life Onze vechtende mannen hebben gevochten en zijn gestorven om het te behouden. If you don't love it, leave it Laat dit lied dat ik zing een waarschuwing zijn Als je ons land afloopt, man Je loopt aan de vechtkant van mij Je loopt aan de vechtkant van mij Runnin' down the way of life Onze vechtende mannen hebben gevochten en zijn gestorven om het te behouden. If you don't love it, leave it Laat dit lied dat ik zing een waarschuwing zijn Als je door ons land loopt, Hoss You're walkin' on the fightin' side of me