Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: merle haggard Songtekst: train of life

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: merle haggard - train of life ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van train of life? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van merle haggard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van merle haggard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals train of life .

Origineel

I sit alone at my table and watch all the others have fun And I'm tired of sittin' on the sidetrack, watchin' the mainline run I'm tired of havin' no future, livin' on things that I've done And I'm tired of sittin' on the sidetrack, watchin' the mainline run Train, train, don't leave me Oh, train, train of life I got no one to call me their darling, to hug me and call me their hon And I'm tired of sittin' on the sidetrack, watchin' the mainline run I'm tired of havin' no future, just livin' on things that I've done And I'm tired of sittin' on the sidetrack, watchin' the mainline run Train, train, don't leave me Oh, train, train of life Train, train, don't leave me Oh, train, train of life, train of life

 

Vertaling

Ik zit alleen aan mijn tafel en kijk hoe de anderen plezier hebben En ik ben het zat om op een zijspoor te zitten en te kijken hoe de hoofdlijn loopt Ik ben het zat geen toekomst te hebben, te leven van dingen die ik heb gedaan En ik ben het zat om op een zijspoor te zitten en te kijken hoe de hoofdlijn loopt Trein, trein, laat me niet alleen Oh, trein, trein van het leven Ik heb niemand die me hun lieveling noemt, die me knuffelt en me hun schat noemt En ik ben het zat om op een zijspoor te zitten en te kijken hoe de hoofdlijn loopt Ik ben het zat geen toekomst te hebben, alleen te leven van dingen die ik heb gedaan En ik ben het zat om op een zijspoor te zitten en te kijken hoe de hoofdlijn loopt Trein, trein, laat me niet alleen Oh, trein, trein van het leven Trein, trein, laat me niet alleen Oh, trein, trein van het leven, trein van het leven