Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: merle haggard Songtekst: turn to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: merle haggard - turn to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van turn to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van merle haggard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van merle haggard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals turn to me .

Origineel

When the whole world turns against you And life won't let you be When you need someone to turn to Turn to me When questions go unanswered And you wonder what will be When you need someone to turn to Turn to me I stand on every corner I'm just around the bend I've always been here for you I've always been your friend When walls close in around you I'm the one who sets you free When you need someone to turn to Turn to me (Repeat 3rd & 4th verses) Turn to me

 

Vertaling

Wanneer de hele wereld zich tegen je keert En het leven je niet met rust laat Wanneer je iemand nodig hebt om naar toe te keren wend je dan tot mij Wanneer vragen onbeantwoord blijven En je je afvraagt wat er zal zijn Wanneer je iemand nodig hebt om je toe te wenden Wend je naar mij Ik sta op elke hoek Ik ben net om de hoek Ik ben er altijd voor je geweest Ik ben altijd je vriend geweest When walls close in around you ben ik degene die je bevrijdt When you need someone to turn to wend je dan tot mij (Herhaal 3e en 4e couplet) Wend je tot mij