Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: merle haggard Songtekst: walking the floor over you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: merle haggard - walking the floor over you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van walking the floor over you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van merle haggard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van merle haggard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals walking the floor over you .

Origineel

You left me and you went away You said that you'd be back in just a day That day has come and gone but you're still away from home I'm walking the floor over you I'm walking the floor over you I can't sleep a wink that is true I'm hoping and I'm praying as my heart breaks right in two Walking the floor over you Now darling, you know I love you well I love you more than I can ever tell I thought you would love me and you always would be mine You went away and left me here with troubles on my mind I'm walking the floor over you I can't sleep a wink that is true I'm hoping and I'm praying as my heart breaks right in two Walking the floor over you

 

Vertaling

Je verliet me en je ging weg Je zei dat je over een dag terug zou zijn Die dag is gekomen en gegaan maar je bent nog steeds weg van huis Ik loop over de vloer met jou Ik loop over je heen Ik kan geen oog dicht doen dat is waar Ik hoop en ik bid terwijl mijn hart in tweeën breekt Ik loop over je heen Lieverd, je weet dat ik veel van je hou. Ik hou meer van je dan ik ooit kan zeggen Ik dacht dat je van me zou houden en dat je altijd van mij zou zijn Je ging weg en liet me hier achter met problemen aan mijn hoofd Ik loop over je heen Ik kan geen oog dicht doen, dat is waar Ik hoop en bid terwijl mijn hart in tweeën breekt Ik loop over je heen