Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: merv griffin Songtekst: with you i'm born again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: merv griffin - with you i'm born again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van with you i'm born again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van merv griffin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van merv griffin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals with you i'm born again .

Origineel

Come bring me your softness. Comfort me through all this madness. Woman, don't you know with you I'm born again? Come give me your sweetness. Now there's you, there is no weakness. Woman, don't you know with you I'm born again? I was half not whole, in step with none. Reaching through this world, in need of one. Come show me your kindness. In your arms I now I'll find this. Woman, don't you know with you I'm born again? Lying safe with you I'm born again. Come bring me your softness. Comfort me through all this madness. Lying safe within your arms, I'm born again. Come give me your sweetness. Now there's you, there is no weakness. Lying safe within your arms, I'm born again. I was half not whole, in step with none. Reaching through this world, in need of one. Come show me your kindness. In your arms I now I'll find this. Lying safe within your arms, I'm born again. Lying safe with you I'm born again.

 

Vertaling

Breng me je zachtheid. Troost me door al deze waanzin. Vrouw, weet je niet dat ik met jou opnieuw geboren ben? Kom geef me je zoetheid. Nu jij er bent, is er geen zwakte. Vrouw, weet je niet dat ik met jou herboren ben? Ik was half niet heel, in stap met niemand. Reikend door deze wereld, in behoefte aan een. Kom toon mij uw goedheid. In uw armen vind ik nu dit. Vrouw, weet je niet dat ik bij jou opnieuw geboren ben? Veilig bij jou liggend ben ik opnieuw geboren. Kom me je zachtheid brengen. Troost me door al deze waanzin. Veilig liggend in je armen, ben ik opnieuw geboren. Kom geef me je zoetheid. Nu jij er bent, is er geen zwakte meer. Veilig liggend in je armen, ben ik herboren. Ik was half niet heel, in stap met niemand. Reikend door deze wereld, in behoefte aan een. Kom toon mij uw goedheid. In jouw armen zal ik dit vinden. Veilig liggend in jouw armen, ben ik opnieuw geboren. Veilig liggend bij jou ben ik opnieuw geboren.